• Butik i Göteborg
  • Personlig service
Senaste nytt

Leica M11 Monochrom

Upptäck den ultimata kameran för svartvitt fotografi - Leica M11 Monochrom. Med en sensor som är helt inriktad på svartvitt fotografi, fokuserar denna kamera som ingen annan på den mest grundläggande av alla fotografiska tekniker: kompositionen av bilder enbart genom ljus och skugga.

Med den monokroma multiupplösningsfullformatssensorn, som är exklusivt utvecklad för den nya M-generationen, levererar M11 Monochrom extraordinära svartvita bilder. Du kan skapa råfiler i DNG-format eller JPEG-bilder med en upplösning på antingen 60, 36 eller 18 megapixlar. I kombination med det enorma ISO-omfånget på 125 till 200 000 ger kameran en extremt stor kreativ frihet vid fotografering. Resultatet blir bilder med en oöverträffad återgivning av även de finaste detaljerna, en exceptionellt naturlig definition även under svåra ljusförhållanden och en extremt låg brusnivå även i högt ISO-omfång.

Med 256 GB internminne och enkel anslutning till Leica FOTOS-appen säkerställer M11 Monochrom en optimal arbetsflöde även när du är på språng. Bilder kan snabbt och enkelt överföras till appen via Bluetooth eller USB-C-porten för vidare bearbetning. Dessutom kan kameran styras direkt från appen och bilder kan omedelbart bedömas på smartphone eller surfplatta tack vare tethered preview. Dessutom är Leica M11 Monochrom en certifierad "Made for iPhone and iPad"-tillbehör och erbjuder unika möjligheter med den medföljande Leica FOTOS-kabeln.

Med ett kamerahus helt i metall och en toppplatta i högkvalitativt aluminium, med en display av safirglas, ett stadigt läderöverdrag och en svart, reptålig lackfinish, presenterar sig M11 Monochrom i en tidlös och diskret M-design. Detaljer som den medvetna utelämnandet av Leica-logotypen och den mörka krombeläggningen på den optiska sökaren understryker den minskade, ikoniska designen hos detta nya tillskott till den legendariska Leica M-familjen.

Tack vare den typiska byggkvaliteten hos Leica kombinerar den nya Leica M11 Monochrom alla krav på en premiumkamera "Made in Germany". Upplev en ny dimension av svartvitt fotografi med den enastående M11 Monochrom - den perfekta kameran för fotografer som söker det allra bästa.

Nedan hittar du exempelbilder tagna med kameran.

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!