• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Senaste nytt

Nikon NIKKOR Z DX 24mm f/1,7

Upptäck NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 – det ultimata objektivet för att ta dina bilder till en ny nivå. Med en lättviktsdesign på endast cirka 135 g är detta objektiv perfekt för att skapa en kompakt och smidig kamerakit som du enkelt kan ta med dig överallt.

Den fasta brännvidden på 24 mm ger dig en bred men inte överdriven bildvinkel, vilket motsvarar 36 mm på en fullformatskamera (FX). Oavsett om du ägnar dig åt landskapsfotografering, gatufotografering eller porträtt, kommer du att älska den enastående kompositionsmöjligheten och bildkvaliteten som detta objektiv ger. Det är till och med perfekt för filmning!

Med en ljusstyrka på f/1.7 kan du skapa fantastiska bilder även i svagt ljus och fånga ögonblick med imponerande skärpa. Det minimala fokusavståndet på endast 18 cm ger dig möjligheten att komma nära dina motiv och fånga varenda detalj med enastående klarhet. Den generösa och naturliga bokehn ger dina bilder en vacker suddighet i bakgrunden, vilket verkligen framhäver dina motiv.

NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 är inte bara ett fantastiskt verktyg för fotografering, det är också idealiskt för att filma otroliga filmsekvenser på nära håll. Med en närgräns på endast 12,4 cm från motivet kan du fånga varje ögonblick med imponerande närhet och detaljer.

Utforska världen med NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 och låt din kreativitet flöda. Upplev enastående bildkvalitet och prestanda i en oerhört portabel och smidig design. Ta din fotografering till nya höjder och skapa minnesvärda bilder som kommer att imponera på alla.

Nedan hittar du exempelbilder tagna med objektivet:

Filter

1 produkter

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!