• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Ny 115 mm tubikare från Swarovski!

Senaste nytt

"Stora" nyheter från Swarovski
Riktigt stora nyheter från Swarovski. Idag den 1 okt 2020 lanserar Swarovski en ny 115 mm tubkikare vars 
frontlins bokstavligen är en av de största på marknaden. Med denna nya tub fortsätter Swarovski att höja ribban för vad som tycks vara möjligt med ATX / STX / BTX-tubkikare.

Om Sawrovskis 95 mm tub är som att tända lamporna i ett mörkt rum är denna nya 115 mm som att tända solens fulla kraft. Denna stora tub ger ett fantastiskt ljusinsläpp! Enligt vissa kanske den mest kraftfulla optiken i en tubkikare någonsin.

swarovski 115-mm objective module-1

Det sitter i detaljerna
Detaljrik är verkligen bilden som optiken i den här tubkikaren teknar. Den som gillar fågelskådning och annan naturskådning vet verkligen vikten av att urskönja de små men ack så viktiga detaljerna. Den nya 115mm-objektivmodulen gör att användaren kan se mer för att identifieria detajer i landskapet eller hos djuren och verkligen fördjupa sig i ögonblicket.

Att även kunna fortsätta att skåda under de mest avgörande tiderna på dygnet, såsom skymning eller i gryningen, är en enorm fördel. 115mm-objektivet erbjuder fantastiskt ljus och naturliga färger, även i svagt ljus.

swarovski 115-mm objective module-2

Fantatisk flexbilitet
Objektivmodulen 115 mm kan användas med tre olika okularmoduler, ATX, STX och BTX. Det innebär att det alltid finns ett okular som passar dina behov perfekt.

Vad innebär ATX / STX / BTX tubkikarsystem?
Detta system tar funktionalitet till en ny nivå: ATX / STX / BTX tubkikarsystem (spotting scope-system) kombinerar exceptionellt flexibel modularitet med optisk perfektion. Objektivlinsen kan bytas för att passa alla situationer. Extrem detaljigenkänning uppnås vid alla avgörande ögonblick tack vare SWAROVISION-tekniken och användarvänligheten borgar för fascinerande upplevelser i naturen.

Perfekt kontrast, ända ut till kanterna
Tack vare SWAROVISION Field Flattener tekniken skapas en nästan helt platt bild vilket gör att till och med de finaste strukturerna återges med knivskarp klarhet ända ut i kanterna, utan att konstant behöva fokusera.

Resultatet är att varje detalj fångas direkt och ger en perfekt bild utan några distorsion.

Bättre coating ger bättre färgåtergivning
De förbättrade lins- och prisma-beläggningarna (SWARODUR & SWAROTOP) ger märkbart bättre färgåtergivning i kombination med ännu bättre ljusttransmission. SWAROCLEAN-beläggningar på de yttre linsytorna skapar en non-stick-effekt, vilket gör det lättare att rengöra och ger ännu mer imponerande observationsupplevelser, även i svagt ljus.

Kolla in nedanstående videoklipp från Swarovski för en presentation av den nya 115 mm objektivmodulen.

Här nedan följer en presentation av Swarovski själva kring hur ATX/STX och tubkikare funkar.

 
Hör av dig till oss via telefon eller mail om du har några frågor eller förhandsboka tubkikaren och tillhörande okular via produktlänken nedan!
Telefon: 031 - 18 40 00

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!