• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Senaste nytt

Nya Nikon Z 85mm f/1,2 S

Multi-Focus System och Dual STM

Multi-Focus System använder Dual STM-motorer för snabb och exakt fokusering för antingen stillbilds- eller videoapplikationer. Den uppnår tyst, hög hastighet och mycket exakt autofokus, med enastående bildprestanda, även när du arbetar på nära avstånd. Autofokusen är noggrann och gör det möjligt för fotografer att självsäkert anta utmaningen att fotografera med f/1,2 och arbeta med ett lövtunt skärpeplan. Reglagen är helt anpassningsbara och lätta att hitta, vilket är optimalt när du vill fotografera utan att bryta ögonkontakten med motivet. Dessutom är det solida huset noggrant tätat så att man kan jobba utan att oroa sig för att skada objektivet – även på dammiga platser eller i växlande väder.

2 asfäriska element plus 1 ED-element

Inkluderandet av två asfäriska element kombinerat med ett ED-element i den optiska designen minimerar fluktuationer från aberrationer, ger överlägsen skärpa från hörn till hörn.

Nano Crystal Coating

Antireflexbehandligen hjälper till att få bra bildkvalitet i motljus, med rätt kontrast och minimerad ghosting och linsöverstrålning.

Programmerbar fokusring

Standardinställningen för fokusringen är inställd för att justera manuell fokus, men kan också användas för att styra bländare eller exponeringskompensation.

Klicka här för att komma till produktens sida

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!