• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Favoriter

Nyheter från Peak Design

Senaste nytt

Nyheter för fotografen på språng
Peak Design har släppt en helt ny serie av fantastiska väskor och ryggsäckar, perfekt anpassade för just dig som fotograf. Väskorna är av hög kvalitet och med hjälp av både vattenavvisande nylon-canvastextil och tillika vattenavvisande dragkedjor skyddas din dyra fotoutrustning från väderelementen på ett fantastiskt sätt. Väskorna är perfekt anpassade för de fotografer som är mycket ute på fältet, i naturen eller bara vill ha något snyggt och smidigt att bära sin fotoutrustning i.

Skydd för kameror, obejktiv och elektronik
Det bästa med de här väskorna, förutom dess tidigare nämnda väderbeständigget är hur oerhört väl uttänkta de är. Tack vare dess många fack kan du enkelt bära med dig och skydda exempelvis en laptop eller en surfplatta. Utmärkt för att kunna se och redigera bilder under en resa eller direkt ute på fältet. Din dator eller iPad skyddas i de bakre ryggfacken och tar därför minimalt med plats vilket ger mer utrymme för dina kameror och objektiv.

Peak Design Everday Backpack på trappa vid Götaplatsen i Göteborg

Konfigurera efter dina behov
De konfigurerbara FlexFold-avdelarna gör att du kan anpassa din väska på bästa sätt för just dina foto- och transportbehov. Ett utmärkt val för de flesta fotografer är den snygga och ultrafunktionella Peak Design Everyday Backpack Zip 20L V2 Midnight. Oerhört bekväm, grym kvalitetskänsla och dessutom i en snygg gråblå färg.

Peak Design Everday Backpack på trappa vid Götaplatsen i Göteborg

Bär med dig din kamera på axeln

Peak Design har även utvecklat ett utmärkt snabbkopplingsfäste som gör att att du kan bära din kamera strax under valfri axel för smidig och snabb åtkomst, såfort ett fotoögonblick ger sig till känna. Peak Design Capture Camera v3 kamerafäste är designat för snabb och enkel fastsättning och frånkoppling, samtidigt som det sitter oerhört säkert. Även vid hög rörlighet.

Peak Design produktserie

Förutom de snygga och funktionella väskorna med tillbehör såsom Peak Design Snabbkopplingsfäste, finns en rad andra produkter såsom ankarlänkar, stativ och snygga slingväskor. Du hittar ett stort urval av Peak Design produktserien direkt på vår välsorterade hemsida.

Peak Design Everyday Sling 6L V2 Svart
Black week 2022

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!

Kontakta