• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Panasonic Lanserar nya Lumix S5

Senaste nytt

Onsdagen den 3:e September lanserade Panasonic den nya Lumix S5. En fantastisk spegellös fullformatskamera med 24,2 megapixel, konstruerad för medvetna bildkonstnärer - videografer och stillbildsfotografer tillika. Kameran har med sig videospecifikationerna vi hittar i Lumix S1, men är ännu mer kompakt och kapabel. Den har smidigheten vi normalt känner igen från en mindre kamera, men kapacitet som lämpar sig för rikitga kreatörer och mer avancerade amatörer.

Panasonic Lumix S5

Perfekt för skapare av professionell video

Tack vare funktioner som V-gamut och V-logg öppnas möjligheter för att kreativt kunna jobba med ditt material och uppnå resultat man normalt endast kan förvänta sig från dyrare produktionskameror. Med dess stora dynamiska omfång på 14+ steg och en mycket bred färgskala har du som videoproducent goda förutsättningar för kreativ postproduktion av ditt råmaterial.

Ingen tidsbegränsning vid filmning av 4K-video

En efterlängtad funktion är att Lumix S5 erbjuder att filma i 4K/30p i 8-bitarsläget, utan någon tidsbegränsning. S5:an filmar även i 4K, 10-bitars läge i 60fps i upp till 30 minuter. I slowmotionläge erbjuder den full-HD i 100, 120, 150 eller 180 bilder per sekund. Quickmotion läget erbjuder 4K med 1, 2, 5, 10 eller 15 bilder per sekund. Kameran stöder även anamorfiskt läge för använding av anamorfiska objketiv.

Panasonic Lumix S5

Utmärkt normalzoom med det lilla extra i vidvinkel

Du är som är van vid en normalzoom som stannar vid 24mm när det gäller vidvinkel får här det lilla extra vad gäller vidvinkel med kit-optiken Lumix S 20-60mm och är ett steg uppåt för den som är van vid objektiv som endast erbjuder 24 mm som max vidvinkel.

Presentation av Martin från Panasonic

Martin från Panasonic var och besökte oss dagen innan produktsläppet och gav oss en snabb introduktion till några av alla de funktioner denna utmärkta hybridkamera erbjuder. Ta en titt nedan!

Obs! Kolla även in erbjudandet som just nu ger dig ett Sigma 45mm f/2,8 DG DN objektiv värde 5990:- på köpet genom att klicka här.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!