• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Senaste nytt

Pentax K-3 III Monochrome

Pentax K-3 III Monochrome är en unik DSLR som skiljer sig från andra kameror på marknaden genom att enbart producera svartvita bilder. Kameran har ärvt alla de fantastiska funktionerna från sin populära föregångare, K-3 III, inklusive den robusta och väderbeständiga konstruktionen, kraftfulla IBIS, snabb och avancerad autofokus, och en optisk sökare med en förstoring på 1,05x för enkel manuell fokusering. Kameran är också fullt kompatibel med äldre objektiv med K-fattning, och en adapter finns tillgänglig för att användas med äldre objektiv med M42-skruvfäste.

Kamerans yttre har fått en lätt omformning, och logotypen och modellnamnet har en något gråare ton för att efterlikna svartvit film. Den speciellt utformade monokroma sensorn utan Bayer-interpolering utnyttjar all tillgänglig ljusinformation i varje pixel, vilket ger en bild med ett mycket stort tonomfång, förbättrat brus vid högre ISO-värden och bättre detaljåtergivning.

Med dagens bildredigeringsprogram är det lätt att konvertera färgbilder till svartvita, men med Pentax K-3 III Monochrome får du en unik kamera som motsvarar den klassiska kombinationen av kamera och svartvit film. Kamerans monokroma APS-C-sensor och Prime V-processor är särskilt utvecklade och anpassade för att leverera en oöverträffad svartvit bild. Med denna kamera kan du skapa bilder med en unik karaktär och stil som inte kan uppnås med andra kameror på marknaden.

Köp ditt exemplar här.

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!