• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Polaroid Mandalorian - Nytt samlingsobjekt för alla STAR WARS fans

Senaste nytt

Vi har goda nyheter för alla STAR WARS fans, tillika direktbildsfantaster! Polaroid har kommit ut med en starkt begränsad upplaga av den populära Polaroid Now. En snygg direktbildskamera i klassiskt retorutförande som i denna STAR WARS Mandalorian variant ger alla STAR WARS fantaster något att sukta efter. Denna kamera gör direktbildsfotografering till ett riktigt nöje, tack vare sitt system med dubbla linser samt autofokus.

polaroid mandalorian collage

I den här begränsade upplagan får alla fans av den populära "rymdvästern" STAR WARS serien på Disney+ ett nytt samlingsobjekt att glädjas åt. Kameran kommer i ett utförande i en snygg mörkgrå design med Mandalorian loggan på baksidan av kamerahuset. 

polaroid mandalorian collage

Även själva filmen, som är såkallad I-Type film, kommer i en begränsad utgåva där du kan samla upp till 12 olika ramar med diverse motiv. Varje förpackning leveras med 8st bilder.

 
Mer om Polaroid Now systemet
Polaroid Now kamerorna är en evolution av Polaroid One Step kamerorna från 70-talet som revoultionerade fotograferingsprocessen. Polaroid Now kamerorna ger mer kreativ kontroll och snygga men karakteritiska färger som vi alla känner igen.
 
Förutom 2 objektiv i ett systemet samt autofokus, har Polarid Now en inbyggd dubbelexponering för riktigt häftiga effekter.
 
 
polaroid Now double exposure
 
 
 
Du kan även enkelt ta selfies eller gruppbilder med den smidiga timerfunktionen på 9 sekunder. Kameran har även en hudtonsvälig blixt som ger fina och korrekta bilder, även i situationer med svagt ljus.
 
Beställt Mandalorian Polaroid kameran med tillhörande film direkt på vår hemsida via länken här nedan!
 
Välkommen att höra av dig till oss via telefon eller mail om du har några frågor eller funderingar!
Telefon: 031 - 18 40 00
Mail: info@gotaplatsensfoto.se
 
 

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!