• Butik i Göteborg
  • Personlig service
Senaste nytt

Samyang V-AF 45mm T1.9

Upptäck Samyangs banbrytande V-AF filmobjektivserie som är speciellt designad för Sony E-mount. Dessa objektiv erbjuder en rad spännande och nyskapande funktioner som tar din filmproduktion till nya höjder. Med kugghjul för follow focus, en praktisk tally-light och en enhetlig formfaktor genom hela serien ger dessa objektiv enastående prestanda och flexibilitet.

En av de stora fördelarna med dessa objektiv är deras enhetliga vikt och storlek. Detta gör det enkelt att använda dem tillsammans med tillbehör som gimbals eller drönare utan att behöva spendera tid på att balansera om. Du kan snabbt komma igång med din fotografering eller filminspelning och fokusera på att fånga de perfekta ögonblicken.

Med stöd för upp till 8K-upplösning passar V-AF-serien perfekt för olika användningsområden, från handhållna gimbaler och drönare till studio- och platsinspelningar. Alla objektiv i serien är noggrant färgmatchade för att undvika skiftningar vid byte av objektiv, och de 9 bländarlamellerna ger en naturlig och vacker bokeh-effekt som tar dina bilder och videor till en ny nivå av professionalitet.

En praktisk tally-lampa på framsidan av objektivet indikerar tydligt när kameran spelar in, vilket är en uppskattad funktion bland content creators och YouTubers. Du kan enkelt hålla koll på inspelningsstatusen och få smidig kontroll över din produktion.

Vidare ger den anpassningsbara ratten på sidan av objektivet dig möjlighet att välja mellan manuell fokus eller att justera bländaren genom att vrida på fokusringen. En fokushållarknapp längre ner ger dig även möjlighet att låsa fokus på ett specifikt avstånd. Dessutom kan du anpassa rattens funktioner genom firmware-uppdateringar för att skapa en personlig och skräddarsydd användarupplevelse.

Objektivkonstruktionen hos V-AF 45mm T1.9 är imponerande med sina 10 element fördelade i 8 grupper. Med 2 ASP och 2 HR specialobjektiv får du enastående skärpa och ett filmiskt utseende i dina videor. Fokus hanteras av Samyangs linjära STM-fokusmotor som ger en tyst och smidig autofokus, vilket minimerar oönskade vibrationer och brus. Den 9-bladiga cirkulära bländaren skapar en vacker och jämn bokeh-effekt, vilket ger dina motiv ett naturligt djup.

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!