• Butik i Göteborg
  • Personlig service
Senaste nytt

Sony ZV-1 II

Upptäck den perfekta kameran för vloggare och videomakare - den nya Sony ZV-1 Mark II. Med sitt imponerande utbud av funktioner kommer den att ta dina videor till nästa nivå. Med en 20-megapixel stacked CMOS-sensor och tre mikrofoner, som nu automatiskt anpassar sig för att optimera ljudinspelningen, levererar denna kamera enastående ljud- och bildkvalitet.

Det som verkligen sätter ZV-1 Mark II isär från sin föregångare är dess optik. Med den tidigare modellen hade du en bildvinkel som motsvarade 24-70mm på en fullformatskamera. Det fungerade bra för stillbilder, men om du vill filma dig själv ofta kan det kännas lite för begränsat. ZV-1 Mark II har däremot en optik som motsvarar 18-50mm, vilket ger sex millimeter extra vidvinkel. Det gör det betydligt enklare att filma dig själv och få med mer av omgivningen i bilderna.

Sony har valt att inte inkludera bildstabilisering i objektivet för ZV-1 Mark II, vilket fanns på föregångaren. Det kan göra det något utmanande att få stabila bilder när du filmar och är i rörelse. Du kan dock använda den elektroniska bildstabiliseringen, men då kommer bilden att beskäras och du får en bildvinkel som motsvarar cirka 22-23mm. Samtidigt förlorar du en del ljusstyrka i objektivet - istället för f/2.8 som tidigare får du nu f/4.

Njut av möjligheten att filma i 4K/30, även om den inte har stöd för 10-bitars färgdjup. Men du får tillgång till S-Log3 och S-Log2 för att kunna skapa professionella och dynamiska videor. Dessvärre har den inte stöd för deras S-Cinetone-läge. Om du föredrar att använda en extern mikrofon, kan du enkelt ansluta den via den inbyggda 3,5 mm-teleingången.

Upptäck den ultimata kameran för din vloggning och låt Sony ZV-1 Mark II föra dina videor till oanade höjder. Med dess breda funktionsspektrum och imponerande prestanda är det den perfekta följeslagaren för alla dina vloggäventyr. Beställ din egen idag och bli en mästare på att skapa engagerande och professionellt innehåll!

Filter

1 produkter

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!