• Butik i Göteborg
  • Personlig service
Senaste nytt

Sony A7CR

Upptäck otrolig detaljrikedom och skärpa med den imponerande 61,0 MP Exmor R™ fullformatssensorn i Sony A7CR. Varje bild ger en enastående nivå av realism och färgprecision. Oavsett om du fångar landskap, porträtt eller livliga stadsbilder, kommer varje bild att berätta en historia med enastående klarhet.

A7CR är utrustad med den senaste BionZ XR-processorn som inte bara levererar imponerande prestanda utan även möjliggör otrolig bearbetning och hantering av dina bilder. Den 7-axliga inbyggda bildstabilisatorn säkerställer skarpa bilder även under svåra ljusförhållanden, vilket ger dig friheten att utforska kreativt utan begränsningar.

Den avancerade AI-autofokusen tar dina bilder och videor till nästa nivå. Oavsett om det är snabba rörelser eller subtila uttryck, kommer kameran att spåra och låsa fokus med precision och snabbhet. Du kan lita på att fånga ögonblicket med perfekt skärpa varje gång.

Den smidiga och intuitiva designen på A7CR gör den till en fröjd att använda. Den fullt vridbara skärmen och förbättrade elektroniska sökaren ger dig total kontroll över din komposition. Med intuitiva rattar och enkel pekskärmsnavigering är kameran en förlängning av din kreativitet.

Utforska filmvärlden i fantastisk 4K-kvalitet med A7CR. Fånga dynamiken i varje ögonblick med detaljer och färger som tar dina videor till biografnivå. Med olika filmiska alternativ, som S-Cinetone och Log-inspelning med LUT-stöd, kan du skapa visuella mästerverk som imponerar varje gång.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!