• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Senaste nytt

Steiner Commander 7x50

Steiner Commander - När kvalitet och funktionalitet möts i en kikare för marina förhållanden

Om du letar efter en kikare som är designad för tuffa marina förhållanden och som samtidigt ger en oslagbar synupplevelse, då är Steiner Commander kikaren för dig. Med samma open bridge-design som den populära Navigator-serien, ger denna kikare enkel hantering och kan lätt greppas med en hand, vilket gör den idealisk för användning på däck.

Till skillnad från tidigare modeller är Steiner Commander konstruerad med den nya och förbättrade NBR-gummipansarningen och en beläggning med lång livslängd, vilket ger bättre grepp och halkmotstånd. Dess robusthet och vattentäta konstruktion gör den också perfekt för de tuffaste marina förhållandena.

Denna kikare är utrustad med en objektivdiameter på hela 50mm och 7x förstoring, vilket ger en lugn vy även i hårdare väderförhållanden. Steiners unika Diamond Marine-beläggning ger linserna en ljusstark bild med oöverträffad ljusgenomsläpplighet, klarhet och kontrast även i svaga ljusförhållanden. Dessutom skyddar den hydrofoba frontlinsbeläggningen linsytan mot smuts och vatten.

Steiner Commander finns i två versioner - en med kompass och en utan. Den medföljande kompassen säkerställer snabba, exakta och tillförlitliga pejlningar. Kompassen är täckt och skyddad av NBR-gummiarmeringen och kan reagera snabbt tack vare en sofistikerad vätskedämpning.

Ögonmusslorna på Steiner Commander har individuell dioptrijustering och ger knivskarpa bilder från 20 meter till oändlighet. Ögonmusslorna är också ergonomiskt utformade, vilket ger ett optimerat avstånd till utgångspupillen och bekväm användning av hela synfältet på 145 meter. De skyddar också ögonen från ljus och vind som kommer in från sidorna.

Steiner Commander är en av de mest pålitliga och mångsidiga kikarna för marina förhållanden som finns på marknaden. Så om du vill ha en kikare som håller hög kvalitet och funktionalitet, är Steiner Commander det självklara valet för dig.

Läs mer om kikarna här:

STEINER COMMANDER 7X50

STEINER COMMANDER 7X50 COMPASS

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!