• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Senaste nytt

Vortex Triumph HD 10x42

Letar du efter en handkikare som ger enastående prestanda till ett rimligt pris? Då behöver du inte leta längre. Vortex Optics presenterar stolt sin senaste handkikare, Triump HD 10x42, som ger dig otroligt mycket kikare för pengarna.

Med Triump HD får du inte bara ett imponerande synfält och fantastisk upplösning, utan också enastående kontroll över kromatisk aberration, ett djupt skärpedjup, naturlig färgåtergivning och enastående ljustransmission. Denna kikare är designad för att överträffa dina förväntningar.

Det kompakta formatet gör den lätt att hantera och justera för optimal betraktning. Dessutom kan du lita på Vortex fantastiska garanti, som täcker dig om något skulle hända.

Triump HD är utrustad med HD-linser som ger en högupplöst bild med minimal färgblödning. Kikaren är dessutom gummiklädd och argonfylld för att vara helt vattentät och skyddad mot alla väderförhållanden. Dess flerskiktsytbehandlade linser och justerbara dioptrin med fem enheter både på plus- och minussidan ger dig en skräddarsydd visningsupplevelse.

När du köper Triump HD följer även en praktisk bärsele med väska, samt en separat bärrem om du föredrar att bära kikaren över axeln. Självklart ingår också en putsduk och högkvalitativa linsskydd som säkras genom bärremmen eller runt kikarkroppen.

Filter

1 produkter

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!