• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Senaste nytt

Zhiyun Crane M3S och Weebill 3S

Upplev den senaste tekniken inom gimbal-stabilisering med Zhiyun's senaste tillskott - två otroliga gimbals som tar din fotografering och filmning till en ny nivå.

Zhiyun Crane M3S är skräddarsydd för vloggar, resor och sociala medier. Med en vikt på endast 705 gram är den otroligt lätt att bära med sig. Den är starkare än sin föregångare och kan hantera en bredare variation av fullformatkameror och objektivkombinationer. Inte nog med det, den fungerar även perfekt med smartphones och actionkameror. Med ny ergonomi och en Bluetooth-utlösare kan du styra zoom och inspelning med ett enkelt knapptryck. Den snabbkopplingsplatta gör det möjligt att demontera kameran från gimbalen för att byta batteri utan att behöva balansera om kameran. Dessutom har M3S inbyggd belysning som ger upp till 1000 lux och har en justerbar färgtemperatur på 2700-5500K.

Zhiyun Weebill 3S är en något större gimbal med en nyutvecklad algoritm som förbättrar dess prestanda avsevärt. Den nya ergonomin och det mjukare greppet gör det lättare att hålla gimbalen under långa perioder. Greppet kan förlängas och justeras till ett tvåhandsgrepp och möjliggör justering av lutning åt vänster och höger samt tyngdpunkten för greppet. Detta underlättar filmning i låga vinklar och svänglägen. Weebill 3S fokuserar särskilt på vertikal filmning och har en ny snabbkopplingsplatta som gör det enkelt att byta mellan porträtt- och landskapsläge utan att behöva balansera om gimbalen. Precis som Crane M3S har Weebill 3S också Lumen Amplifier-teknik och belysningen ger ett starkt ljus på 1000 Lux med en justerbar färgtemperatur på 2600-5500K och en CRI på 90+.

Båda gimbals är utrustade med anpassningsbara knappar och har Bluetooth-kommunikation med de vanligaste kameramodellerna. Weebill 3S har upp till tolv timmars batteritid och kan nå full effekt med endast två timmars snabb PD-laddning. Dessutom är Weebill 3S fullt kompatibel med Zhiyuns Transmount-ekosystem av tillbehör för fokus och trådlös video.

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!