• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service

Tillbehör

Black Mist-filter

Upplever du dina bilder hårda och digitala? Längtar du efter känslan som bilderna i dina föräldrars fotoalbum har? Då tycker vi att du skall titta närmre på ett Black Mist filter från Nisi.

Med Black Mist-filteret kan du skapa drömliknande bilder. Det är perfekt för porträtt, nattbilder och alla typer av fotografering där du vill addera atmosfär till dina bilder. Filterets förmåga att sudda ut ljusreflexer och skapa en diffus effekt ger en mjuk och filmisk känsla.

Detta högkvalitativa filter är tillverkat av premiumglas, vilket säkerställer en kristallklar bildåtergivning utan någon kvalitetsförlust. Dess anti-reflekterande beläggning minimerar oönskade reflexer och ger enastående kontrast och färgåtergivning i varje bild.

Black Mist-filtret är extremt enkelt att använda och kan fästas på de flesta kameror och objektiv. Filtret finns i tre olika styrkor vilket gör det möjligt för dig att anpassa effekten efter dina behov.

Oavsett om du är en professionell fotograf, en entusiastisk videograf eller bara älskar att fånga minnesvärda ögonblick, kommer detta filter att lyfta dina bilder och filmer till nya höjder.

Ge dina bilder och filmer den extra touch de förtjänar med ett Black Mist-filter.

Nedan ser du Stoffes film där han går in närmre på filtrets effekter med fina bildexempel:

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!