• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Favoriter

Framkallning

Framkalla via post!

Nu kan du enkelt skicka rullar för framkallning till oss på Götaplatsens Foto. Med hjälp av vårat formulär som du själv skriver ut kan vi hjälpa dig på distans.

  


 

Filmframkallning

Gillar du känslan av riktig analog film?

Vi hjälper dig hela vägen från filmen, framkallningen, och bilderna. För att du ska få den fantastiska känslan av analogt fotograferande!

Med eget labb i butiken så kan vi framkalla färg, dia och svartvit film. Du väljer om du endast vill ha negativen, papperskopior eller digitala bilder.


Att det finns något speciellt med analog film är nog de flesta överens om - dels när det kommer till den där säregna karaktären på bilderna som är svårt att återge med digitala medel, och dels för att de flesta av oss har mängder av minnen liggandes på just analog film.

Vare sig du är analog fotoentusiast, fyndat en kamera på loppis eller dammat av farfars kamera och behöver hjälp att komma igång med analogt så är vi på Götaplatsens Foto rätt alternativ för dig. Med många års erfarenhet i branschen kan vi erbjuda dig som kund personlig service med hög framkallningskvalité, säker och smidig hantering av din analoga film.

Framkallning av analog färgfilm (C-41) görs direkt i vårt labb i butiken, därför kan vi också erbjuda framkallning på en timme. 

Vi framkallar och skannar följande filmer och format:

135-film, 120-film, 110-film, 126-film, DIA-film, svartvit film, engångskameror och APS-film.

Förutom att framkalla så säljer vi självklart även analog film, både på web och i butiken. Vi lagerför ett stort sortiment av film av alla varianter.

Våra öppettider

öppettider

Få vårt nyhetsbrev!

Kontakta

Powered by Jetshop