• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
  • Hem
  • Framkallning

Framkallning

Analog framkallning - Pappersbilder och film
Vill du få pappersbilder direkt i handen från en Polaroidkamera eller den härliga känslan av bilder tagna på film? Vi på Götaplatsens Foto har produkterna du söker. Hos oss hittar du alla typer av analoga kameror och film som finns tillgänglig idag.
Förutom nya kameror så har vi dessutom begagnade analoga kameror under kategorin Begagnat. Och du - du har väl inte missat att vi också framkallar film, i vårt egna labb i butiken i Göteborg?

Välkommen att lämna in dina filmer hos oss och få personlig service och så framkallar vi de med hög framkallningskvalité i vårt fotolabb.

Framkalla via post
Du kan enkelt skicka in rullar för framkallning till oss på Götaplatsens Foto. Med hjälp av vårat formulär som du själv skriver ut kan vi hjälpa dig även på distans. Vi rekommenderar att du skickar spårbart så din försändelse kommer fram och packa din försändelse väl.

Filmframkallning
Gillar du också känslan av riktig analog film?
Vi kan hjälpa dig hela vägen från filmen, till framkallningen och slutligen bilderna. Vi vill att du ska få den fantastiska känslan av analogt fotograferande!
Med eget labb i butiken så kan vi framkalla färg, dia och svartvit film. Du väljer om du endast vill ha negativen, papperskopior eller digitala bilder.
Att det finns något speciellt med analog film är nog de flesta överens om - dels när det kommer till den där säregna karaktären på bilderna som är svårt att återge med digitala medel, och dels för att de flesta av oss har mängder av minnen liggandes på just analog film.
Vare sig du är analog fotoentusiast, fyndat en kamera på loppis eller dammat av farfars kamera och behöver hjälp att komma igång med analogt, så är vi på Götaplatsens Foto rätt alternativ för dig. Med många års erfarenhet i branschen kan vi erbjuda dig som kund personlig service med hög framkallningskvalité, säker och smidig hantering av din analoga film.


Framkallning av analog färgfilm (C-41) görs direkt i vårt labb i butiken i Göteborg, därför kan vi också erbjuda framkallning på en timme.
Vi framkallar och skannar följande filmer och format:
135-film, 120-film, 110-film, 126-film, DIA-film, svartvit film, engångskameror och APS-film (om din APS-film står på läge "1" så är den med största sannolikhet oexponerad, alltså inga bilder är tagna).

OBS! Vi pressar svartvit film, dock inte färgfilm.

Obs! Just nu är det långa leverans tider på E-6 framkallning pga kemibrist. 

Förutom att framkalla så säljer vi självklart även analog film, både på web och i butiken. Vi lagerför ett stort sortiment av film av alla varianter.
Välkommen till oss!

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!