• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Svea Checkout

Colorama Bakgrundspapper 1,35 x 11m Arctic Vit

Artikelnummer: 0207018086

Bakgrundspapper 1,35 x 11m i färgen Artic Vit.
Läs mer
790 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Colorama 1,35 x 11 m Artic Vit, bakgrundspapper för fotografering. Bakgrunden är monterad på stabil papperskärna med innerdiameter 5,4 cm. Colorama bakgrundspapper ger mycket liten reflektion och är tillverkat av kraftigt papper vilket ger god hållbarhet.

Bakgrunden kan med fördel monteras på vägg eller tak med Manfrotto bakgrundsupphängning samt expander eller på två kraftiga stativ med bom. 

Colorama är tillverkat till 90% av återvunnet pappersmaterial.

För att ge en antydan om färgen och nyansen på Colorama bakgrundspapper så anger vi värdet i Adobe RGB i ett av ovan bildexempel.

OBS! För att återge färger korrekt krävs en browser eller bildprogram som hanterar färger samt professionell bildskärm kalibrerad i Adobe RGB samt med vitpunkten satt till 6500K (eller exakt efter den ljuskälla bakgrunden kommer belysas av vid fotografering).

Colorama är världsledande på bakgrundspapper och den mest populära fotobakgrunden bland professionella fotografer världen över. Välj mellan över 50 olika färger och nyanser i flera bredder och länder

För absolut korrekt bedömning av färger krävs Colorama Färgkarta (Swatch) som betraktas i samma ljusförhållanden som vid fotografering.

Colorama Färgkarta finns att betrakta i vår butik, välkomna!

 

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!