• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Svea Checkout

Colorama Bakgrundspapper 1,35 x 11m Fuschia

Artikelnummer: 0207021095

Colorama Bakgrundspapper 1,35x11m i färgen Fuschia.
Läs mer
790 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Bakgrunden är monterad på stabil papperskärna med innerdiameter 5,4 cm. Colorama bakgrundspapper ger mycket liten reflektion och är tillverkat av kraftigt papper vilket ger god hållbarhet. Bakgrunden kan med fördel monteras på vägg eller tak med Manfrotto bakgrundsupphängning samt expander eller på två kraftiga stativ med bom. Colorama är tillverkat till 90% av återvunnet pappersmaterial.

För att ge en antydan om färgen och nyansen på Colorama bakgrundspapper så anger vi värdet i Adobe RGB i ett av ovan bildexempel. OBS! För att återge färger korrekt krävs en browser eller bildprogram som hanterar färger samt professionell bildskärm kalibrerad i Adobe RGB samt med vitpunkten satt till 6500K (eller exakt efter den ljuskälla bakgrunden kommer belysas av vid fotografering). För absolut korrekt bedömning av färger krävs Colorama Färgkarta (Swatch) som betraktas i samma ljusförhållanden som vid fotografering. Colorama Färgkarta finns att betrakta i vår butik, välkomna!

Viss variation av bredd förekommer vid framställande av bakgrundspapper 1,35 x 11 m. Toleransen är upp till 50 mm, bredden understiger dock aldrig 1,35 m.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!