• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Svea Checkout

Nanlite Forza 150 LED Monolight

Artikelnummer: 0207021359

Lätt vikt och storartade specs, en dagsljuslampa du inte blir besviken på!
Läs mer
6 990 kr
Lagerstatus: Skickas direkt från leverantör 3-5 arbetsdagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Omfattande uppgraderingar när det gäller intensitet, kontroll och interaktion har integrerats i Forza 150 som möjliggör större kreativ frihet för belysning under rörelse. Detta spännande tillägg till Forza-sortimentet är fokuserat på att erbjuda mer pragmatiska funktioner och hög produktion samtidigt som det är lätt, vilket utan tvekan kommer att göra det till en lojal partner för alla professionella content creators och filmskapare. 

En allt-i-ett-formfaktor som bara väger 1,36 kg och kan ge 27 960 lux @ 1m (med reflektor), kan Forza 150 bekvämt användas för små projekt såväl som stora produktioner. Att vara lätt med en mäktig effekt sätter inga gränser för din fantasi.

Trogen återgivning, visuell verklighet

Forza 150 utmärker sig när det gäller att återge subtiliteterna i verklighetstrogna färger tack vare noggrannheten hos hög CRI på 96 och TLCI på 98 vid 5600K, vilket kan ge utmärkt färgåtergivning.

Enkelhet framför komplexitet

Att integrera lamphuvudet och kontrollenheten tillsammans säkerställer att Forza 150 är optimerad för enkel användning när du är på väg. Ett robust L-fäste, färre kablar och uppgraderat operativsystem, låter dig skapa utan ansträngning genom att trycka på en knapp och vrida på en ratt!

Styr ljus, dominera scen

Styrning av Forza 150 kan enkelt utföras antingen via Bluetooth direktanslutning till Nanlink APP eller via 2.4G med vår Nanlink Box. Större kontroll DMX- och RDM-lösningar tillgodoser nu fler nischkrav, Forza 150 är skapad för att skapas.

CB-DMX-3.5C-1/2 DMX-adapterkabel (tillval)

Kabeln anpassar 3,5 mm-kontakten till standard 5-stifts dubbla XLR-kontakter (både hane och hona) för att tillåta anslutning av fixturer till DMX-konsolen.

Run-and-gun

Förutom AC-strömförsörjning har Forza 150 också handhållna V-monterade batterigreppalternativ för snabba mobila fotograferingsscenarier. Dess ergonomiska handhållna design möjliggör ökad effektivitet på uppsättning eller plats.

Standard-bärväskorna har generösa skiljeväggar och tillräckligt skydd, perfekt packade med plats för ett lätt stativ vart du än går!

I lådan:

Forza 150 × 1

Strömadapter ×1

Strömkabel 4,5M ×1

Reflektor ×1

Bowens adapter ×1

Bärväska ×1

Användarmanual ×1

DMX referensguide ×1

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!