• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service

Panasonic Leica 12mm f/1,4 ASPH

Artikelnummer: 0207009286

Detta 12mm LEICA DG-objektiv med f/1,4 (35mm motsvarande: 24mm) skapades för fotografer med professionella krav på landskapsfotografering. Det fångar dramatiska vyer med storslaget perspektiv och hög upplösning.
Läs mer
15 990 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

Beskrivning

Det återger enstaka ljuspunkter med fantastisk klarhet och skärpa, vilket gör optiken perfekt för att fotografera exempelvis stjärnor. Det klarar dessutom de flesta fotosituationer tack vare den stänk-/dammskyddade konstruktionen och den intuitiva bländarringen. Objektivfattningen, höljet och motljusskyddet är tillverkade av metall och ger en elegant, sofistikerad design som känns helt rätt.

Unna dig ett LEICA DG-objektiv och njut av optik med kvalitet och prestanda i toppklass. Objektiven möter naturligtvis de högt ställda kraven från Leica Camera AG. Tack vare objektivens sofistikerade konstruktion kommer du att kunna njuta av exceptionella bilder som är klara ända ut i kanterna. Samtidigt minimeras alla typer av förvrängning för att dina bilder ska bli exakta och skarpa. Nu kan du hålla det idealiska verktyget för professionella bilder i din hand.

Står emot naturens element i nästan alla typer av väder och vind. Objektivet har en vädertätad konstruktion, tillräckligt för att klara tuffa utomhusmiljöer. Konstruktionen skyddar de inre linselementen mot sand, regn med mera, vilket gör den till en perfekt kamera vid dåligt väder. Inget kan längre stoppa dig från att ge dig ut och skapa kreativa bilder av djur och natur.

Specifikationer

TillverkarePanasonic
ObjektivfattningMicro 4/3
Autofokus
Ja
Anpassad för sensorstorlekMicro 4/3
Zoom
Nej
Brännvidd (mm)12
Max. bländare (f/)1,4
Bildstabilisering
Nej
Filterdiameter (mm)62
Vädertätad
Ja
Vikt (g)335

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!