• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Canon RF 200-800mm f/6,3-9 IS USM
Förhandsbokning!
Svea Checkout

Canon RF 200-800mm f/6,3-9 IS USM

Förhandsbokning!

Artikelnummer: 0207026555

RF 200-800mm F6.3-9 IS USM är en supertelezoom i fullformat som kommer att revolutionera fotografering av djurliv och sport.
Läs mer
30 990 kr
Lagerstatus: Förhandsbokning
Lagerstatus: Förhandsbokning
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Oavsett om du är en entusiastisk fotograf eller en amatör som strävar efter att fånga det mest fantastiska ögonblicket, är denna telezoom det perfekta verktyget för dig.

Tålig och tät

Med robusta damm- och vattenavvisande tätningar är denna telezoom redo att möta alla utmanande förhållanden och ge dig friheten att fånga enastående bilder i varje miljö. Den erbjuder inte bara enastående kvalitet utan öppnar också möjligheten att fånga perfekta bilder från alla tänkbara vinklar.

Ännu stabilare

Det är utformat för att förstärka din fotografiska upplevelse och ge dig den ultimata flexibiliteten att utforska nya gränser. Med upp till 5,5 stegs optisk bildstabilisering (som kan utökas till 7,5 steg med kompatibla EOS R-kameror med inbyggd bildstabilisering), snabb autofokus och en imponerande optisk design, levererar denna telezoom högkvalitativa bilder och filmer som tidigare varit otänkbara.

Bättre bakgrundsoskärpa

Denna telezoom är ditt bästa verktyg när det gäller att fotografera djurliv och sport och fånga de mest detaljerade ögonblicken med precision och skärpa. Med en unik niobladig bländare för att skapa vackra bakgrunder och en robust konstruktion som tål tuffa förhållanden, är den redo att följa med dig vart än din kreativitet tar dig.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!