• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Canon RF 24-105mm f/2,8L IS USM Z
Förhandsbokning!
Svea Checkout

Canon RF 24-105mm f/2,8L IS USM Z

Förhandsbokning!

Artikelnummer: 0207026556

RF 24-105mm F2.8L IS USM Z utgör en betydelsefull milstolpe för objektivteknik, något som många fotografer och filmmakare har väntat på. Det här allt-i-ett-objektivet fungerar i princip som om det vore flera objektiv. Det innehåller attribut från broadcast-, Cinema- och standard RF-objektiv och skapar ett fantastiskt flexibelt objektivkoncept.
Läs mer
46 290 kr
Lagerstatus: Förhandsbokning
Lagerstatus: Förhandsbokning
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

Passande tillbehör

  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Otrolig mångsidighet

Canon RF 24-105mm f/2,8L IS USM Z erbjuder en unik kombination av flexibilitet som tilltalar erfarna fotografer och innehållsskapare i branschen. Tillsammans med nya tillbehör, till exempel Power Zoom-adaptern PZ-E2 som ett valfritt tillägg, är Canon RF 24-105mm f/2,8L IS USM Z ett verktyg skräddarsytt för mediebyråer, bröllopskoordinatorer, fotojournalister och andra kreatörer som strävar efter högkvalitativt innehåll inom både stillbilder och film.

Perfekt för hybridfotografen

Detta objektiv är utformat för att möta den växande efterfrågan på hybridfotografering, där behovet av både foto och film uppfylls. Det erbjuder en rad funktioner som gör det lämpligt för nyhetsrapportering, dokumentation, företagsevenemang, bröllop, sociala medier och andra professionella områden.

Två objektiv i ett

RF 24-105mm F2.8L IS USM Z kombinerar det breda användningsområdet från RF 24-105mm F4L IS USM med den ljusstarka kapaciteten från RF 24-70mm F2.8L IS USM. Det eliminerar behovet att välja mellan dessa egenskaper för att skapa den perfekta bilden. Med 5,5 stegs optisk bildstabilisering (upp till 8 steg med kompatibla kameror med inbyggd bildstabilisering) erbjuder detta objektiv enastående bildkvalitet och extrem stabilitet, särskilt vid handhållna filminspelningar eller i snabbrörliga miljöer som bröllop eller event.

Ny bättre bokeh

Den smidiga bländarinställningen för film ger användaren fin kontroll över exponeringen, tillsammans med en 11-bladig bländare som skapar attraktiv bokeh.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!