• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Canon RF-S 10-18mm f/4,5-6,3 IS STM
Förhandbokning!
Svea Checkout

Canon RF-S 10-18mm f/4,5-6,3 IS STM

Förhandbokning!

Artikelnummer: 0207026559

Canon RF-S 10-18mm f/4,5-6,3 IS STM revolutionerar fotografering och inspelning med supervidvinkel. Objektivet är framtaget för APS-C-kameror i EOS R-systemet, har en brännvidd på 10-18 mm och är idealiskt för resor, landskap, stadsmiljöer och vlogging.
Läs mer
5 149 kr
Lagerstatus: Förhandsbokning
Lagerstatus: Förhandsbokning
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Bättre stabilitét

Ett av Canon RF-S 10-18mm f/4,5-6,3 IS STM mest framstående egenskaper är dess imponerande förmåga att stabilisera bilder och video: Tack vare till 4 stegs optisk bildstabilisering och upp till 6 steg när den kombineras med den inbyggda bildstabiliseringen så kan du räkna med mindre skakningsoskärpa. Detta tillåter fotografer och filmskapare att smidigt fånga bilder utan stativ, även under svagt ljus. Objektivets förmåga att behålla hög prestanda, särskilt med stödet från Movie Digital IS, gör det till en utmärkt resurs för innehållsskapare som strävar efter att fånga en bredare vy genom handhållna tagningar.

Ännu lättare konstruktion

Det har en vikt på endast 150 gram och imponerar med sin kompakta och lätta design, vilket gör det till en idealisk följeslagare under resor. Det möjliggör för kreatörer att undvika kompromisser då detta objektiv utmärker sig i både stillbilder och filmproduktion. Med sin överlägsna bildkvalitet och prestanda är detoptimalt för att fånga enastående vidvinkelbilder på ett sätt som är bekvämt och tilltalande.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!