• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Panasonic Leica DG Summilux 9mm F/1.7 ASPH
Svea Checkout

Panasonic Leica DG Summilux 9mm F/1.7 ASPH

Artikelnummer: 0207022068

Ett litet och kompakt objektiv med 9mm fast brännvidd (motsv. 35mm kamera: 18mm), f/1,7 bländaröppning och makrofoto i skala 1:2.
Läs mer
5 990 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

LEICA DG-objektivet - optik i världsklass
Unna dig ett LEICA DG-objektiv och njut av optik med kvalitet och prestanda i världsklass. Objektiven möter naturligtvis de högt ställda kraven från Leica Camera AG. Tack vare objektivens sofistikerade konstruktion kommer du att kunna njuta av exceptionella bilder som är skarpa ända ut i kanterna. Samtidigt minimeras alla typer av förvrängning för att dina bilder ska bli exakta och skarpa. Nu kan du hålla det idealiska verktyget för professionella bilder i din hand.

Ultravidvinkel med stor bländaröppning och makrofunktion i skala 1:2
Visst vill du lägga till ett vidvinkelobjektiv med större flexibilitet, högre ljusstyrka och som dessutom klarar makrofoto? Men inte vill du behöva kompromissa med bildkvaliteten? Nya LEICA DG f/1,7 infriar dina förväntningar. Detta är en 9 mm (motsv. 35 mm: 18 mm) ultravidvinkel som passar 55 mm-filter och ger makrofoto där det avbildade objektet är hälften så stort som i verkligheten*. Det är ett kompakt objektiv som ger verkligt hög bildkvalitet och utmärker sig i allt från perspektiv- till närbilder med vacker bokeh och hög prestanda i svagt ljus.

Utmärkt prestanda på nära håll
Med en avbildningsskala på 0,5x (motsv. 35 mm kamera) och en närgräns på endast 9,5 cm kan du komma riktigt nära och fånga detaljer som man ibland kan missa med blotta ögat. Med en bländaröppning på f/1,7 kan du framhäva uttrycksfulla detaljer i dina närbilder. Den 100° diagonala synvinkeln visar hela bredden av bakgrunden på ett kraftfullt sätt och gör objektivet till ett fantastiskt mångsidigt verktyg.

Damm-/stänk-/frysskyddad konstruktion
LEICA DG SUMMILUX 9 mm / F1.7 ASPH. är ett objektiv som är utformat för att klara tuffa fotoförhållanden tack vare damm- och stänksäker konstruktion som följer med dig ut på kalla fotouppdrag ner till -10 °C.

Idealisk för videoinspelning
Objektivet ger snabb, exakt autofokus och smidiga bländarövergångar, vilket har stor betydelse för att skapa ett fräscht innehåll och gör att du kan spela in proffsig 4K-video och stillbilder utan att störa ditt motiv.

H-X09 objektivkonstruktion
Den optimerade konfigurationen består av 12 element i 9 grupper, inklusive 2 asfäriska linser, 2 ED-linser samt 1 UHR-lins för lägsta förvrängning och fantastisk upplösning.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!