• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Sony FE 300mm f/2,8 GM OSS
Förhandsbokning! Vi kontaktar dig vid leverans
Svea Checkout

Sony FE 300mm f/2,8 GM OSS

Förhandsbokning! Vi kontaktar dig vid leverans

Artikelnummer: 0207026624

Sony FE 300mm f/2,8 GM OSS erbjuder enastående optiska prestanda, blixtsnabb AF och fantastisk flexibilitet för sport- och naturlivsfotografering i kompakt format.
Läs mer
79 990 kr
Lagerstatus: Förhandsbokning
Lagerstatus: Förhandsbokning
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Blixtsnabb autofokus: Smidigt och exakt, perfekt för sport- och naturfotografering

Det här objektivet har Sony-utvecklade linjära XD-motorer och ger utmärkta autofokusresultat för exakt, snabb och tyst fokusering för professionella fotografer och filmskapare. Det är utformat för att hålla jämna steg med den senaste AI-baserade autofokusfunktioner i Sony Alpha-kameror* och ger användaren en sömlös upplevelse vid spårning av snabbrörliga motiv. Objektivet är perfekt för sport och djurmotiv. *På utvalda kameror.

GMaster-kvalitet: Fantastisk upplösning och bokeh

Det nya G Master-teleobjektivet FE 300 mm f2,8 GM OSS har den bästa optiken från vårt utbud av G Master-objektiv och ger fantastisk bildkvalitet från mitten ut till hörnet av bilden. Reflexer och skuggor minimeras även när du fotograferar i direkt motljus för professionell kvalitet i alla situationer.

Låg vikt för maximal rörelsefrihet

FE 300 mm f2,8 GM OSS är utvecklat med en unik optisk lösning från Sony och ger dig flexibilitet och rörelsefrihet. Det väger endast 1470 g med vikten koncentrerad till den bakre delen och är utformat för handhållen användning under långa fotograferings- och inspelningsdagar. Med telekonverterkompatibilitet får du fantastisk flexibilitet och kan spåra snabbrörliga motiv.

Precision och tillförlitlighet: Byggt för att utmärka sig

FE 300 mm f2,8 GM OSS erbjuder en mångsidig fotoupplevelse och utmärkta kontroller för proffs. Ta del av alla de bästa funktionerna som objektiv från Sony har att erbjuda, däribland fyra anpassningsbara fokuslåsknappar, inbyggd optisk bildstabilisering och en funktionsring för tilldelning av extrafunktioner. Med en damm- och fukttålig utformning samt en fluorbeläggning på främre elementet får du hög tillförlitlighet både inomhus och utomhus.

Konstruerat för framtiden

Med objektiv från Sony kan du utnyttja funktionerna på din nästa kamera till fullo. Parkoppla dem med de senaste Alpha-kamerorna och frigör fantastiska funktioner som att ta upp till 30 bilder per sekund med Alpha 1. Upplev felfri autofokusspårning i enastående 4K120p-upplösning och ta dina foton och videor till nya höjder.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!