• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Leica Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 ASPH
Svea Checkout

Leica Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 ASPH

Artikelnummer: 0207019096

Standardzoom för Leica, Sigma & Panasonics fullformatskameror.
Läs mer
32 490 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Ergonomisk och mångsidig
Leica Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 ASPH levererar en konstant hög hastighet på f/2.8 vid varje brännvidd från 24mm vidvinkel till 70mm i stillbilder samt videoinspelningar. Tack vare sin mångsidighet och kompakta, ergonomiska konstruktion möjliggör objektivet ett snabbt svar på alla fotograferingsscenarier utan att behöva byta objektiv hela tiden.

Harmonisk bokeheffekt
Den detaljerade optiska konstruktionen av Leica Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 ASPH med sex asfäriska ytor, garanteras utmärkt bildprestanda i hela zoomområdet. Den elvabladade bländaren och perfekt kromatisk korrigering säkerställer en särskilt harmonisk bokeh och oändliga kompositionsmöjligheter.

Väderskyddad
Leica Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 ASPH har en konstruktion och linsskydd helt i metall och är en robust följeslagare för alla situationer. Väderskyddet säkerställer att objektivet är väl skyddad mot vatten och damm - så att även tuffa miljöförhållanden inte hindrar din fotografering eller videoprojekt.

L-mount med tyst autofokus
Tyst, snabbt och exakt: det här är attributen som karaktäriserar autofokusen för Leica Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 ASPH. Den snabba stegmotorn förflyttar bara ett mycket lätt linselement i taget - vilket resulterar i en praktiskt taget fördröjningsfri autofokusoperation. Detta gäller inte bara när objektivet sitter på en Leica SL, SL2 eller SL2-S, utan också i kombination med andra kameror med L-mount-bajonetten, så som Panasonic Lumix S1 eller Sigma fp L.

Stabil konstruktion
Det optiska systemet för Leica Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 ASPH innehåller totalt 19 element i 15 grupper. Dessa inkluderar tre asfäriska linselement för korrigering av monokromatiska avvikelser och nio element gjorda av glas med avvikande partiell dispersion för korrigering av kromatiska aberrationer.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!