• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service

Samyang AF 35-150mm F2-2.8 Sony FE

Artikelnummer: 0207024734

Samyang AF 35-150mm F2-2.8 Sony FE-objektivet är ett fantastiskt universalobjektiv som är lika bra för fotografering som för videofilmning. Det är en dynamisk brännvidd som täcker ett stort antal fotograferingsscenarier, från porträtt till resor och från street till landskap.
Läs mer
15 090 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

Passande tillbehör

Beskrivning

Objektivet har en maximal bländaröppning på F2 i den bredaste delen och F2.8 i teleändan och täcker de fem mest populära brännvidderna 35, 50, 85, 135 och 150 mm.

Med en linskonstruktion som består av 21 element i 18 grupper med en kombination av 2 ASP-, 1 HB-, 3 H-ASP- och 6 ED-element ger objektivet en överlägsen optisk prestanda över hela zoomområdet.

UMC-coating (Ultra Multi-Coating) används på linser för att minimera flare och ghosting, vilket bidrar till naturliga och klara bilder. Den stora bländaren hjälper effektivt till att separera motivet från bakgrunden och 9 bländarlameller skapar en jämn och attraktiv bokeh.

Objektivets STM-motor (Linear Stepping Motor) är snabb och mycket lyhörd för att passa både fotografer och videografer. Den ger utmärkt fokusföljning och smidiga övergångar. Vid videofilmning justeras AF-hastigheten noggrannare för att efterlikna fokusjusteringen hos ett cineobjektiv. När du ställer om till linjär MF på objektivet så efterliknar vridmomentet på fokusringen det vridmoment som görs på en manuell optik. Objektivet har en digital parfocal funktion som är specialiserad för video. Efter att ha fokuserat på motivet i MF-läget behöver inte fokus justeras igen när man zoomar in eller ut. Detta snabbar upp arbetsprocessen och möjliggör noggrann och stabil filmning. Samyang har också lyckats hålla focus breathing till ett minimum.

Objektivet är helt vädertätat och vädertätningen finns i 12 områden på objektivet för att förhindra skador eller föroreningar från damm, lätt regn och snö.

Med hjälp av anpassningsbara reglage och knappar på objektivets sida kan användaren styra objektivet helt och hållet. Med hjälp av reglagen kan användaren ändra funktioner som t.ex. förinställd fokus, dolly shot, bländarring och mycket mer. Fler funktioner kan läggas till i framtiden med Samyangs lens station.

Närgränsen är endast 0,33 meter. I kombination med objektivets ljusstarka bländare ger det ett unikt perspektiv nära motivet med en vacker bakgrundsoskärpa.

Specifikationer

TillverkareSamyang
ObjektivfattningSony FE
Autofokus
Ja
Anpassad för sensorstorlekFullformat
Zoom
Ja
Brännvidd (mm)35-150
Max. bländare (f/)f/2
Bildstabilisering
Nej
Filterdiameter (mm)82
Vädertätad
Ja
Vikt (g)1224

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!