• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Beställningsvara! Kontakta oss!
Svea Checkout

Sony Planar T* FE 50mm f/1,4 ZA

Beställningsvara! Kontakta oss!

Artikelnummer: 0207014013

Snabbt, fast 50 mm f1,4-objektiv
Läs mer
17 990 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Det högkvalitativa fasta ZEISS®-objektivet på 50 mm har en stor f1,4-bländare samt fantastisk kontrast och upplösning i varje bild. Den stora bländaren gör det enklare att fota/filma i svagt ljus och, i kombination med bländaren med elva lameller, kan den skapa snygg bokeh. Andra fördelar är snabbhet, precisionsfokus och flexibel kontroll över stillbilder och filmer.

Enastående upplösning och kontrast
Två asfäriska element, inklusive ett AA-element (avancerad asfärisk lins) plus ED-glaselement med hög upplösning och kontrast vid alla bländartal, från hörn till hörn


F1,4 ger mångsidig och snygg bokeh
F1,4 och en cirkelformad bländare med elva lameller kan skapa bilder med snygg bokeh, men gör det också möjligt att fota/filma med snabba slutartider i svagt ljus.

Autofokus med stöd för hög upplösning
Ett SSM-ringmotorsystem (Super Sonic wave Motor) positionerar linsens tunga fokusgrupp snabbt och med precision, och får bästa möjliga från kameror med hög upplösning.

Kontroll nära till hands
En fysisk bländarring ger intuitiv bländarkontroll. Med bländarklickknappen kan du aktivera eller avaktivera klickstoppet på bländarringen efter behov. Filmare vill ha klickningen AV medan fotografer ofta föredrar taktil klickrespons. Det finns även ett fotolägesreglage så att du enkelt kan välja mellan manuell skärpa/autofokus.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!