• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Favoriter

  • Hem
  • Studio
  • Bakgrunder
  • Colorama Bakgrundspapper 2,72x11m Coffee
Collector

Colorama Bakgrundspapper 2,72x11m Coffee

Artikelnummer: 0207016903

Bakgrundspapper 2,72m x 11m i färgen Coffee
Läs mer
990 kr
Lagerstatus: I webblager - Skickas direkt från leverantör 3-5 arbetsdagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
Collector BankCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

Antal produkter: 3st
Total: 6 179 kr
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Colorama 2.72 x 11m Coffee, bakgrundspapper för fotografering. Bakgrunden är monterad på stabil papperskärna med innerdiameter 5,4 cm. Colorama bakgrundspapper ger mycket liten reflektion och är tillverkat av kraftigt papper vilket ger god hållbarhet.
Bakgrunden kan med fördel monteras på vägg eller tak med Manfrotto bakgrundsupphängning samt expander eller på två kraftiga stativ med bom. 

Colorama är tillverkat till 90% av återvunnet pappersmaterial.

För att ge en antydan om färgen och nyansen på Colorama bakgrundspapper så anger vi värdet i Adobe RGB i ett av ovan bildexempel.

OBS! För att återge färger korrekt krävs en browser eller bildprogram som hanterar färger samt professionell bildskärm kalibrerad i Adobe RGB samt med vitpunkten satt till 6500K (eller exakt efter den ljuskälla bakgrunden kommer belysas av vid fotografering).

För absolut korrekt bedömning av färger krävs Colorama Färgkarta (Swatch) som betraktas i samma ljusförhållanden som vid fotografering. 

Colorama är världsledande på bakgrundspapper och den mest populära fotobakgrunden bland professionella fotografer världen över. Välj mellan över 50 olika färger och nyanser i flera bredder och länder.

Våra öppettider

öppettider

Få vårt nyhetsbrev!

Kontakta

Powered by Jetshop