• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Favoriter

  • Hem
  • Objektiv
  • Sony FE 600mm f/4 GM OSS
Resurs Bank

Sony FE 600mm f/4 GM OSS

Artikelnummer: 0207014773

Snabb autofokus, enastående G Master-upplösning och vackra bokeh-effekter i ett lätt, välbalanserat och mobilt objektiv. XA-objektiv och linjära XD-motorer från Sony bidrar till hög optisk och mekanisk prestanda. Med det här objektivet är det möjligt att ta dynamiska och iögonfallande bilder på långt håll. Perfekt för att fota sport, nyheter och natur.
Läs mer
164 990 kr
Lagerstatus: Beställningvara 1-2 veckor
Lagerstatus: Beställningvara 1-2 veckor
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
Resurs BankCard payment
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

XD-motorer för snabb, exakt och stabil autofokus
Två linjära XD-motorer (extreme dynamic) ger snabb, exakt AF och tillförlitlig spårning. Med SEL600F40GM får du fram det bästa i moderna kameror och behåller enkelt snabb skärpa på snabbrörliga sport- och naturmotiv. En kontrollalgoritm som särskilt har utvecklats för de här motorerna bidrar till snabb positionering av den stora fokusgruppen med minsta fördröjning och vibration.

Nya stora XA-element ger enastående upplösning och bokeh
Optisk design i G Master-nivå med tre fluorelement minskar färgblödning, vilket kan vara ett problem i teleobjektiv. Ett stort XA-element (extreme aspherical) ingår också för att eliminera ringformad bokeh. Varje objektiv kalibreras även individuellt så att du får en idealisk balans mellan upplösning och bokeh. Det finns även högkvalitativa 1.4x- och 2.0x-telekonverterare med XA-element.

Massor av fotograferingsmöjligheter: lättast i sin klass
Med en vikt på bara 3 040 gram, inklusive stativfäste, får du en idealisk balans med det kompakta, lätta höljet med E-fattning för enkel hantering och kontroll. Jämn och exakt panorering är möjlig med eller utan stativ.

Hållbarhet och tillförlitlighet under tuffa förhållanden
Objektivet är damm- och fukttåligt5, så att det kan användas utomhus under svåra förhållanden och objektivets främre element har en fluorbeläggning som förhindrar att vatten, olja och annat fastnar på objektivet. En hållbar magnesiumlegering används, inte enbart för objektivhuset och stativfästet, utan även för de kritiska ytorna på de inre komponenterna samt för maximal styrka och hållbarhet.

Avancerade funktioner stöder professionella behov
Om FULL TIME DMF är inställd på ON aktiveras manuell skärpa automatiskt när man vrider på skärperingen, även i AF-C-läge. Den optiska SteadyShot-bildstabiliseringen innehåller MODE 2 för dynamiska panoramabilder och MODE 3 för dynamiska sporter och djurliv. MODE 3 gör bilden i sökaren stadigare så att placeringen blir enklare.

Våra öppettider

öppettider

Få vårt nyhetsbrev!

Kontakta

Powered by Jetshop