• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Favoriter

  • Hem
  • Objektiv
  • Sigma 35mm F/2 DG DN L-MOUNT
Resurs Bank

Sigma 35mm F/2 DG DN L-MOUNT

Artikelnummer: 0207018330

Sigma 35mm F/2 DG DN L-MOUNT är ett objektiv med brett användningsområde för Panasonic, Sigma och Leicas spegellösa fullformatskameror.
Läs mer
6 990 kr
Lagerstatus: Förhandsbokning
Lagerstatus: Förhandsbokning
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
Resurs BankCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

Antal produkter: 3st
Total: 8 188 kr
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Kompakt och vädertätt
Objektivet är i vanlig ordning både kompakt och vädertätat för att matcha t.ex. Panasonic S-kamerahusen. Objektivet ger dig som användaren en perfekt balans mellan en ytterst lätt vikt på endast 325g samt en kompakt och lättanvänd konstruktion helt i metall, gjord för både video och foto.

Den typiska Sigmaprestandan
Sigma 35mm F/2 DG DN L-MOUNT består av hela 10 glaselement i nio grupper med lika många bländarlameller för en fantastisk och mjuk bookeheffekt. Glaselementen har inte mindre än tre asfäriska element som motverkar sfärisk aberration. För den kromatiska aberrationen som kan uppstå finns det ett specifikt Special Low Dispersion-element (SLD).

Ett cinematiskt objektiv
Eftersom kontruktionen av detta objektiv är gjort helt i metall så matchar de med Sigmas fullskaliga cine-optik för professionell videografi och kino vilket ger en professionell känsla, ljud och såklart en storartad hållbarhet i längden. Med sitt damm- och fukttäta skal är detta objektivet för dig som filmar under sämre förhållanden, året om.

Våra öppettider

öppettider

Få vårt nyhetsbrev!

Kontakta

Powered by Jetshop