• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Beställningsvara! Kontakta oss!

Leica APO-Summicron-SL 35mm f/2,0 ASPH

Beställningsvara! Kontakta oss!

Artikelnummer: 0207015504

APO-Summicron SL 35 f/2 ASPH är SL-varianten av ett av Leicas mest klassiska objektiv.
Läs mer
56 490 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Beskrivning

Det är med ett Leica Summicron 35-millimetersobjektiv som många av världens främsta fotografer tagit sina klassiska bilder. Detta nya SL-objektiv är dock helt nykonstruerat för att på bästa möjliga sätt stå i paritet med SL-kamerans sensor och generella egenskaper. Men precis som alla Leicas objektiv ger denna Summicron mycket hög skärpa över hela bildytan. Detta i kombination med färgåtergivningen ger bilderna den karaktäristiska "Leica-känslan".

Objektivet är det perfekta valet för exempelvis reportage, gatufoto, arkitektur och landskap. Många fotografer använder även en "Summicron-35:a" för porträtt då de vill fånga mer av omgivningen kring den som porträtteras. SL-versionen av objektivet har naturligtvis Leicas snabba och exakta Dual Synchro Drive-autofokus vilket kommer att uppsakattas inte bara av alla som vill fånga ögonblicket i flykten, utan också av de som väljer Leica SL-kameran som videokamera (eller en annan kamera med L-Mount).

APO-Summicron SL 35 f/2 ASPH är skyddat mot lättare regn, något som i sin tur också gör objektivet skyddat mot damm och smuts. Leicas Agua Dura-beläggning på objektivets linser ger dessutom ett extra skydd mot smuts och repor.

Specifikationer

TillverkareLeica
ObjektivfattningL-Mount
Autofokus
Ja
Anpassad för sensorstorlekFullformat
Zoom
Nej
Brännvidd (mm)35
Max. bländare (f/)2,0
Bildstabilisering
Nej
Filterdiameter (mm)67
Vädertätad
Ja
Vikt (g)720

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!