• Fri frakt över 1000:-
 • Fri retur i butik
 • Personlig service
Svea Checkout

Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sports Nikon AF

Artikelnummer: 0207014275

F2.8 zoomobjektiv är den viktigaste utrustningen för många professionella fotografer. Speciellt 70-200mm F2.8 objektiv förväntas fungera som bäst i olika utmanande scener, från nyheter till sport, landskap och porträtt. SIGMA 70-200mm F2.8 DG OS HSM Sport har hög optisk kvalitet, en robust design och utmärkt hantering - alla funktioner som krävs av professionella fotografer och avancerade amatörer. Den allsidiga, ultimata 70-200mm F2.8 är nu tillgänglig.
Läs mer
15 990 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
 1. Beskrivning
 2. Specifikationer

Kombinerar alla funktioner som professionella fotografer kräver

För att göra objektivet lätt, och samtidigt behålla robusthet, används magnesium för att säkerställa hög rörlighet. Som ett objektiv från Sports-serien säkerställer den damm- och stänkskyddade strukturen, tillsammans med vatten- och oljeavvisande beläggningen på frontlinsen, säker användning även under de mest krävande fotograferingsförhållanden. SIGMA 70-200mm F2.8 DG OS HSM Sport innehåller också Intelligent OS med en accelerationssensor, och den senaste algoritmen som kan panorera i alla riktningar. Höghastighetsautofokusen fångar , tack vare uppdaterad HSM (Hyper Sonic Motor), ögonblickligen rörelser i bilden.

Innehåller 10 exklusiva lågdispersions-linselement
För att ge utmärkt korrigering av färgavvikelse ingår nio FLD-glaselement ("F" Low Dispersion) och ett SLD-glas (Special Low Dispersion), totalt tio exklusiva lågdispersionslinselement. Från mitten till hörnen realiseras extremt hög upplösning, vilket gör att objektivet kan möta de mest krävande professionella fotografers behov under olika fotograferingsförhållanden. Genom att optimera sfärisk aberration säkerställs en jämn och naturlig bokeh-effekt som gör objektivet perfekt för porträttfotografering.

Anpassning är möjlig för att förbättra mångsidigheten
En AF-funktionsknapp tillhandahålls för att tilldela olika funktioner. Genom att välja den från menyn på kamerahuset, eller med det extra tillbehöret SIGMA USB DOCK , kan även andra funktioner än AF-Lock tilldelas. Det expanderar fotograferingsstilen, beroende på användarens preferens. Dessutom erbjuder stativfästet med 90° klickstopp, i en magnesiumlegering som är både lätt och starkt, snabb ändring från vertikalt till horisontellt format och vice versa. Det kan anslutas direkt till en Arca Swiss-snabbkoppling.

Tre zoomobjektiv med ljusstyrka F2.8, som erbjuder maximala prestanda
Tillsammans med de nuvarande SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM Art, och SIGMA 24-70mm F2.8 DG OS HSM Art, kompletterar SIGMA 70-200mm F2.8 DG OS HSM Sport uppställningen av tre F2.8 zoom-objektiv med stor bländare, som täcker brännvidd från 14mm till 200mm. De tre objektiven uppvisar maximal prestanda i scener som kräver fotografering under olika förhållanden och omständigheter, som rekognoscering av filmplatser samt utrikeskorrespondens.

Stativfäste med hög användbarhet
Med 90° klickstopp, och utbytbar fot. Kompatibel med Arca Swiss-fäste (med stoppskruv)

Manuell överstyrning (MO) som kan byta två heltids manuella lägen
Genom att ställa in MO-läget växlar den till manuell fokus genom att rotera fokusringen även under kontinuerlig AF. Med den extra SIGMA USB DOCK-enheten kan du justera MO-positionens känslighet för att växla till manuell fokusering.

Specifikationer

 • Objektivkonstruktion: 24 element i 22 grupper
 • Bildvinkel (35mm): 34,3-12,3 °
 • Antal bländarlameller: 11 (avrundad bländare)
 • Minsta bländare: F22
 • Minsta fokuseringsavstånd: 120cm.
 • Maximal förstoringsförhållande: 1: 4,8
 • Filterstorlek:82mm
 • Mått: 94,2 mm x 202,9 mm (diameter x längd)
 • Vikt: 1,805g
 • Medföljer
 • Väska, Motljusskydd med lås (LH914-01), Inbyggt Stativfäste (Ej avtagbart)

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!