• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Samyang AF 35mm f/1.8 Sony FE
Beställningsvara! Kontakta oss!
Svea Checkout

Samyang AF 35mm f/1.8 Sony FE

Beställningsvara! Kontakta oss!

Artikelnummer: 0207016909

Samyang AF 35mm F1.8 FE för Sony, ger dig en kompakt storlek och hög ljusstyrka. Detta objektiv är perfekt för t.ex. street-, mat-, stads- eller landskapsmotiv, men givetvis mycket mer än så!
Läs mer
4 190 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Ett 35 mm objektiv anses av många fotografer vara det mest allsidiga objektivet av dem alla. Om du frågar en professionell fotograf vilket objektiv de skulle ta med till en öde ö, skulle svaret förmodligen vara ett 35 mm objektiv.

Detta objektiv för Sony fullformat blir en del av Samyangs populära "Tiny but mighty-serie" som är känd för enastående bildkvalitet från hörn till hörn även vid bländare F1.8. Tack vare dess tysta och exakta autofokus, är det ett bra val för både stillbilder och videofilmning.

Robust konstruktion
Objektivets konstruktion består av 10 linser i 8 grupper, varav två asfäriska och två hybrid-asfäriska. Det minimerar sfärisk aberration för bästa möjliga bildkvalitet. Nio bländarlameller skapar en drömsk och rund bokeh. Objektivet väger endast 210 g (utan objektivlock & motljusskydd), är 65,0 mm i diameter och 63,5 mm långt. Det är vädertätat för att tåla användning i tuffa miljöer. På sidan av objektivet finns en anpassningsbar omkopplare som användaren kan ge olika funktioner med hjälp av Samyangs Lens Station (ingår ej).

Snabb och tyst autofokus
Tack var den nyutvecklade Linear STM (stegmotor), kan en större och tyngre linsgrupp styras tystare och mer precist. Detta ger en snabb och exakt fokus med smidiga övergångar, enastående bildkvalitet och eliminerar ljudet från autofokusen under videofilmning.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!