• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Senaste nytt

Canon Lanserar EOS R8

https://www.gotaplatsensfoto.se/pub_images/original/SV_EOS-R8_nyehter_blog002.jpg

Canon lanserar nu R8

EOS R8 - Upptäck kraften i fullformat! Denna kamera erbjuder alla kvalitetsfördelar som fullformat erbjuder och har en 24,2 megapixel CMOS-sensor som har samma upplösning som EOS R6 Mark II. Med en snabb avläsningshastighet och avancerade funktioner som reducerad rullande slutare och lågt brus vid höga ISO-tal, är EOS R8 perfekt för att fotografera i svaga ljus och för rörliga objekt. Du kommer att bli förbluffad över bildernas enastående färger, mjuka bakgrunder och skarpa framgrunder.

Med en vikt på endast 461 gram (inklusive batteri och minneskort) är EOS R8 Canons lättaste fullformatskamera i EOS R-systemet. Dess kompakta storlek (132,5 x 86,1 x 70 mm) gör det enkelt att ta med dig på språng och det har en högupplöst elektronisk sökare med 2,36 miljoner punkter. Du kan även fotografera upp till 120 bilder per sekund med ett UHS-II SD-kort. Med ett intuitivt gränssnitt, en praktisk inställningsratt och 12 lägen för stillbilder och film, kommer du att älska att använda EOS R8.

Upplev nästa generations videoinspelning med EOS R8! Med en avancerad sensor spelar den in fantastisk 4K 60p-film i full sensorbredd översamplad från 6K för skarpt och detaljrikt innehåll. Slow motion-filmer blir en enkel match med inspelning av upp till 180 bilder per sekund i Full HD. Förutom det stöder kameran Canon Log 3 med 10-bitars YCbCr 4:2:2 H.265 intern inspelning, ger ett bredare dynamiskt omfång och mer möjligheter för efterbearbetning. Du kan också välja läget HDR PQ eller HDR Movie för en ren HDMI-utgång till kompatibla enheter.

EOS R8 tar filminspelning till nästa nivå med sin funktion som kompenserar för bildvinkelförändringar när fokusavståndet justeras. Dessutom har inspelningstiden utökats till upp till 2 timmar, perfekt för vloggar och eventinspelningar.

Med Dual Pixel CMOS AF II fokusering, som är samma som i EOS R5 och EOS R6 Mark II, fokuserar du på objektet på bara 0,03 sekunder. Oavsett om du tar serier på 40 bilder per sekund eller fotograferar rörliga objekt, som djur, människor eller fordon, kan du vara säker på att du får skarpa bilder tack vare motiv-, huvud-, ansikts- och ögonigenkänning. Du har också möjlighet att välja vilket öga som ska prioriteras för ännu större kontroll. För enkel igenkänning av objekt, oavsett om det är ett djur eller ett fordon, använd den auto-inställningen som väljer objektet utifrån bildens komposition. Även i de svåraste ljusförhållandena, så svaga som -6,5 EV3, kan du fokusera på objektet med hög precision.

Med EOS R8 kan du enkelt dela dina bilder tack vare den inbyggda 2,4 GHz Wi-Fi® och Bluetooth®-anslutningen. Du kan använda appen Camera Connect med en säker anslutning via WPA/WPA2/WPA3-personlig verifiering. EOS R8 är även iOS MFI-certifierad så att du kan ladda ner direkt från din iPhone. Du kan också använda din kamera som en webbkamera med stöd för USB Video Class (UVC) och USB Audio Class (UAC). Med ett image.canon-abonnemang kan du utnyttja verktyget för bildbearbetning med neuralt nätverk, som reducerar brus och moiré-effekter och skapar JPEG- och HEIF-bilder med ett naturligt utseende.

Canon har också uppdaterat appen image.canon, för att bredda dess användning för ännu fler användare. Du kan nu njuta av Adobe® Lightroom® Movie och Corporate Support, vilket ger kompatibilitet med en mängd tjänster, inklusive Frame.io och Google Photo Accounts.

Klicka här för komma till produktsidan

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!