• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Senaste nytt

Fujifilm X-S20

https://www.gotaplatsensfoto.se/pub_images/original/Fujifilm-X-S20-blogg-2000x2000.jpg

Med inspiration från både sin föregångare och toppmodellerna har Fujifilm skapat X-S20, en kamera som erbjuder enastående prestanda i ett kompakt format. Den här kameran är utrustad med en 26-megapixel sensor, samma som återfinns i den hyllade X-T4-modellen. Dessutom kommer den med en ny och förbättrad processor, vilket ger dig dubbel hastighet jämfört med tidigare modeller.

Batteritiden är imponerande på X-S20 och liknar den hos Fujifilms X-H2s och GX-100S, vilket möjliggör upp till 750 bilder enligt Cipas standardmätning - en fördubbling jämfört med tidigare. Dessutom har bildstabiliseringen förbättrats och kan nu ge dig upp till sju stegs stabilitet.

För den snabba fotograferingen kan du använda den mekaniska slutaren för att fånga åtta bilder per sekund, eller upp till 20 bilder per sekund med den elektroniska slutaren. Med en EVF-upplösning på 2,36 miljoner bildpunkter och en tre-tums skärm med 1,84 miljoner bildpunkter kommer du att njuta av en klar och tydlig bildupplevelse. Och med en vikt på endast 491 gram är X-S20 lätt och lättmanövrerad.

För filmmakare erbjuder X-S20 upp till 6,2K30-upplösning och afilmförälskare kan också dra nytta av Fujifilms populära filmsimuleringar, inklusive Eterna och Eterna bleach bypass. För dem som vill ha mer kontroll över färgbehandlingen finns alternativet F-Log2 med upp till 13 stegs dynamiskt omfång. Dessutom kan du spela in Prores Raw och Blackmagic Raw via HDMI-utgången. Med både mikrofon- och hörlursingångar kan du säkerställa högkvalitativt ljud. Och med dubbla SD-kortplatser finns gott om lagringsutrymme för dina bilder och filmer.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!