• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service

ILFOCOLOR 400 Vintage Tone

https://www.gotaplatsensfoto.se/pub_images/original/Ilford-ilfocolor-400-35mm-1.jpg

I dagens digitala ålder är det något magiskt med att gå tillbaka till rötterna och fånga ögonblick med analog fotografi. Den där känslan av att ladda en filmrulle och vänta med spänning på att se resultaten ger en unik upplevelse som är svår att replikera med moderna digitala kameror. En filmrulle som verkligen fångar andan av dessa klassiska ögonblick är Ilford Ilfocolor 400 Vintage. Låt oss utforska vad som gör den här analoga filmen så speciell.

En glimt av det förflutna

Ilford Ilfocolor 400 Vintage är en färgnegativfilm som tar dig tillbaka i tiden med sin autentiska vintage-estetik. Den här filmen är som en tidsmaskin som tar dig tillbaka till de klassiska dagarna med analoga fotografier. När du bläddrar igenom dina bilder kommer du att märka den karakteristiska färgåtergivningen och den subtila kornstrukturen som ger dina bilder en tidlös charm.

För alla typer av fotografer

Oavsett om du är en erfaren analogfotograf eller en nybörjare kommer Ilford Ilfocolor 400 Vintage att trollbinda dig. Med en en känslighet på 400 ISO är den här filmen perfekt för att fånga detaljer och nyanser även i olika ljusförhållanden. Det ger dig flexibilitet att vara kreativ och experimentera med olika exponeringar.

Skapa tidlösa mästerverk

Den här filmen är en dröm för alla som älskar att utforska sin kreativa sida. Med Ilfocolor 400 Vintage kan du skapa bilder som ser ut som om de vore tagna för årtionden sedan. Oavsett om du fångar vardagliga ögonblick, porträtt eller landskap kommer den här filmen att ge dina bilder en tidlös skönhet.

Enkel att använda

Ilford har gjort det enkelt för dig att komma igång med Ilfocolor 400 Vintage. Den är kompatibel med vanliga 35mm-kameror och ger pålitliga resultat varje gång. Så oavsett om du är en analog veteran eller nybörjare kan du njuta av det bästa av två världar – modern kvalitet och vintage estetik – med den här filmen.

Nedan hittar du exempelbilder tagna med filmen

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!