• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Senaste nytt

Leica Q3

https://www.gotaplatsensfoto.se/pub_images/original/Leica-Q3-Bloggen-2000x2000-6.jpg

Utforska världen i enastående briljans och detaljrikedom med den revolutionerande Leica Q3 och dess fullformatssensor med Tripel resolution-teknologi. Njut av otroliga 60 MP upplösning som fångar världen med oöverträffad skärpa. För de som föredrar mindre filstorlekar erbjuder Q3 även möjligheten att välja mellan 36 MP eller 18 MP upplösning för DNG- och JPG-filer. Oavsett vald upplösning utnyttjar Q3 alltid hela sensorns storlek och imponerar med en ISO-omfång från ISO 50 upp till ISO 100.000. Den senaste generationen av Maestro Series-processor med L²-teknologi garanterar enastående prestanda.

Summilux 28 f/1.7 ASPH. objektiv med integrerat makroläge

Ett riktigt mästerverk när det kommer till optisk design. Det överlägsna Summilux 28 f/1.7 ASPH-objektivet med optisk bildstabilisering fångar allt ljus du behöver för att ge liv åt din kreativa vision. Detta fasta 28 mm vidvinkelobjektiv har även en integrerad makrofunktion, vilket låter dig avslöja finaste detaljer i fantastiska närbilder från ett minimalt avstånd på bara 17 cm.

Avancerat autofokussystem

Leica Q3 har ett toppmodernt hybridautofokussystem som garanterar att inga ögonblick går förlorade. Med sin kombination av högprecis kontrastautofokus och snabb fasdetekterande fokus ger den hög hastighet och precision vid fokusering och spårning av objekt. En intelligent objektigenkänning stödjer ytterligare den perfekta bilden.

Justerbar skärm och 5.76 MP OLED-sökare

Q3 öppnar nya möjligheter för din gatufotografering med sin justerbara skärm. En högkvalitativ och hållbar mekanism för justering av skärmen berikar möjligheterna att fotografera ur ovanliga vinklar och ger dig mer kreativ frihet. För de som föredrar det klassiska sättet att komponera, ger den utmärkta OLED-sökaren med 5.76 Megapixel och en detaljerad optisk konstruktion en kristallklar bild av motivet.

Se Stefan Mann presentera kameran på vår youtube-kanal:

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!