• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Senaste nytt

Leica Summilux-M 50mm f/1,4 ASPH

https://www.gotaplatsensfoto.se/pub_images/original/Summilux-50mm-2000x2000-96dpi-bloggen.jpg

Upplev en helt ny nivå av fotografering med det nya Summilux-M objektivet med en brännvidd på 50 mm. Oavsett vilken fotograferingssituation du ställs inför, så är detta objektiv perfekt för dig. Den höga bildkvaliteten som är karaktäristisk för alla M-objektiv är självklart närvarande även här, och med den senaste tekniken kan du få exceptionellt kontrastrika och detaljerade resultat även i svåra ljusförhållanden.

Det nya Summilux-M objektivet tar även fördel av den senaste kameratekniken och erbjuder 11 bländarlameller istället för 9, vilket ger en synbart rundare bokeh-effekt. Dessutom har närgränsen förbättrats från 70 cm till 45 cm genom en speciellt utvecklad dubbel kamväxel av Leicas ingenjörer. Detta har möjliggjort en större rotationsvinkel på avståndsringen jämfört med föregående modell, vilket gör att fokuseringen blir ännu mer precisa över hela fokuseringsområdet.

Trots dessa förbättringar har varken bildutsnittet eller känsligheten för fokus ändrats, vilket gör att objektivet är särskilt bekvämt att använda även vid fokusering på nära håll. Upp till 70 cm kan du använda den klassiska mätsökaren på både digitala och analoga M-kameror för att fokusera. För fokusering i den utökade närfokusområdet mellan 70 och 45 cm behöver du använda Live View på skärmen, Visoflex eller Leica FOTOS-appen för att fokusera.

Objektivet finns i både svart och silver

Leica Summilux-M 50 f/1.4 ASPH Svart - 117-28

Leica Summilux-M 50 f/1.4 ASPH Silver - 117-29

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!