• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service

Sony FE 16-35mm f/2,8 GM II

https://www.gotaplatsensfoto.se/pub_images/original/Sony-16-35-GM-II-3.jpg

FE 16–35 mm f2,8 GM II är ett mästerverk värdigt namnet G Master och levererar enastående bildkvalitet från kant till kant. Oavsett om du befinner dig i mitten av bilden eller längs med hörnen, kommer du att njuta av enastående detaljrikedom och skärpa. Och med minimala reflexer och skuggor även i utmanande ljusförhållanden, är detta objektiv redo att leverera professionella resultat i alla situationer.

FE 16–35 mm f2,8 GM II kompakta och lättviktiga design gör det till en idealisk följeslagare för långa dagar av kreativitet. Med en vikt på endast 547 g och en längd på 111 mm kan du bekvämt bära med dig detta objektiv överallt utan att behöva offra bildkvaliteten. Den unika designen, som bibehåller objektivets tyngdpunkt även vid zoomning, gör det till en perfekt partner för stabiliserad filmning.

Autofokus är en viktig del av fotografering och filmning, och FE 16–35 mm f2,8 GM II överträffar förväntningarna. Med de avancerade linjära XD-motorerna levererar detta objektiv en snabb, exakt och tyst fokusering. Den integreras sömlöst med Sony Alpha-kamerornas AI-baserade autofokussystem, vilket gör att du kan spåra motiv med precision även vid inzoomning.

Det här objektivet är inte bara en optisk mästare, det är också byggt för att hålla. Med mångsidiga kontroller för både stillbilder och filmer, kan du enkelt anpassa din arbetsprocess och skapa på dina villkor. Tack vare dess damm- och fukttåliga design och fluorbeläggning på främre elementet, är detta objektiv redo för alla utmaningar - vare sig det är inomhus eller utomhus.

Filter

1 produkter

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!