• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Senaste nytt

Tema: Ljussättning

https://www.gotaplatsensfoto.se/pub_images/original/blogg-ljus-3-2.jpg

Än en gång har vi haft temavecka på Instagram och Facebook, i vanlig ordning vill vi även sammanfatta temat här på bloggen också. För att vara up to date med alla våra inlägg och teman, följ oss på sociala medier: Instagram, Facebook.

Vi har nyligen breddat vårt sortiment av ljussättning. Under denna temavecka visade vår medarbetare Peter delar av det.

Med enkla hjälpmedel som reflex- och diffusionsskärmar får du större kontroll genom att reflektera och filtrera det befintliga ljuset. Skärmarna är enkla att vika ihop och tar liten plats under transport. De skärmar vi har från Lastolite finns i en rad olika storlekar, former och utföranden.
Reflexskärmar kan ge en varmare, kallare eller mer kontrollerad ton på det befintliga ljuset. Diffussionsskärmen hjälper dig att styra och tona ner t.ex. starkt ljus.

Profoto A10 är ett litet kraftpaket med många finesser. Snabb laddtid, enkelt gränssnitt som går att koppla till mobilen och framför allt - en väldigt fin spridning av ljuset och möjlighet till olika ljusformare. Använd den direkt på blixtskon eller med en sändare, på stativ eller handhållen.

Vi har LED-ljus i många olika skepnader för att passa din personliga smak. Några exempel vi vill belysa är ringlighten Halo, den kraftiga lampan Forza 60 från Nanlite och LED-paneler från Ledgo.

Oavsett blixt eller fastljus så ger ljusformaren en fin variation av ljusbilden. Tre bra exempel på ljusformare är softboxen, som gör ljuset jämnt och mjukt, barn doors som ger dig skarpt ljus med full kontroll och det snabbarbetade paraplyet som ger ett hårdare men mer variabelt ljus.

Med de orden avslutades veckotemat om ljus hos oss på sociala medier för denna gång. Här under kan du lätt beskåda de produkter som omnämns i detta inlägg.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!