• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service

Tillbehör

Zhiyun

Zhiyun utvecklar innovativa och professionella ledljus, gimbals och stabiliseringar till mobiler, actionkameror, DSLR och videokameror.

Fram till 31/12 har vi kampanjpriser på utvalda produkter från Zhiyun!

Molus X100

Ultrakompakt och lättanvänd LED-belysning för video, streaming och fotografering. Molus-serien från Zhiyun är en ultrakompakt och bärbar serie som är utformad för att fungera lika bra i alla situationer oavsett om du är en del av ett litet kreativt team, en frilansare eller en blivande videofilmare. I combo-paketet får du även med en bowens adapter så att du kan använda tusentals olika ljusformare. Kan ställas mellan 2700-6500K för att matcha befintligt ljus. Om du monterar medföljande reflektor levererar den smått otroliga 17032 lux på en meters avstånd! Kan drivas via batterigreppet som ingår i combo-paketet, via medföljande nätadapter eller via en powerbank med stöd för USB PD.

Fiveray M40

En kompakt LED-belysning med hela 40W effekt!(liknande produkter med jämförbar storlek erbjuder endast 5-13W). Perfekt att alltid ha liggandes i kameraväskan. Med dimrarna på panelen kan du justera både ljusstyrka och färgtemperatur. Kan ställas mellan 2700-6500K för att matcha befintligt ljus. Den kan leverera upp till 1050 lux på en meters avstånd. Laddas eller drivs med medföljande USB-C-kabel från USB PD-laddare, från de två inbyggda 18650-batterierna eller via en powerbank med stöd för USB PD. 

Weebill S

Orkar stabilisera motsvarande Sony A7 IV med FE 24-70/2,8. Genom Weebills unika design och ergonomi blir det lätt att gå från höga till låga vinklar. En ny algoritm gör det dessutom möjligt för gimballen att automatiskt känna igen vikten och välja den perfekta motorstyrkan för bästa balansering. Med två 18650mah-batterier kan Weebill S klara upp till 14 timmars kontinuerlig filmning på en enda laddning. Den stödjer också direktladdning till kameran när du filmar, så du inte behöver bryta för att byta kamerabatterier.

Smooth Q4

Den 3-axliga gimbalen är utformad för supersnabba tagningar, har förmågan att filma unika videor och ökar din kreativitet. Gimbalen kan också enkelt och smidigt manövreras med en hand och med sitt multifunktionella kontrollhjul är det möjligt för filmare att justera ljusstyrkan och brännvidden med ett
enda tryck. Smooth Q4 har en teleskoparm så att du likt en selfiestick kan få en vidare bild när du filmar dig själv. ZY CAMI-appen har filter, musik och specialeffekter, vilket innebär att dina videokreationer verkligen kan sticka ut.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!