• Butik i Göteborg
 • Personlig service
 • Hem
 • Zeiss SFL 10x30
Svea Checkout

Zeiss SFL 10x30

Artikelnummer: 0207024196

Zeiss SFL-kikare ger en perfekt bildkvalitet trots den otroligt lätta vikten och volymen.
Läs mer
17 900 kr
Lagerstatus: Förhandsbokning
Lagerstatus: Förhandsbokning
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

 • Zeiss SFL 10x30

  Zeiss SFL 10x30

  17 900 kr
 • Carl Zeiss Rengöringskit inkl. bälg

  Carl Zeiss Rengöringskit inkl. bälg

  549 kr
 • Antal produkter: 2st
  Total: 18 449 kr
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

  Varje gram räknas

  Zeiss SFL ger den perfekta kombinationen av styrka och lätthet. Magnesiumchassit är inte bara lätt, utan också mycket tåligt och kommer att hålla i generationer. Genom att använda en mindre linsdiameter har Zeiss kunnat använda tunnare linsdelar som är placerade närmare varandra. Trots en otrolig minskning i vikt och volym erbjuder våra Zeiss SFL enastående bildkvalitet. Upplev en helt ny nivå av komfort och prestanda med Zeiss SFL-kikare.

  Upplev naturen i all sin prakt med en UHD-kikare!

  Konceptet med Ultra-High-Definition (UHD) innebär att de har en speciell beläggning och en förbättrad optisk design som garanterar enastående detaljrikedom och naturtroget återgivna färger. Detta gör det möjligt att precist urskilja de minsta detaljerna i fjäderdräkten och pålitligt skilja mellan arter. Bli en del av naturen på ett helt nytt sätt med en Zeiss UHD-kikare.

  Bli en mästare på fokusering med Zeiss SmartFocus!

  Smartfocus gör det möjligt att fokusera snabbt och precist utan att behöva sprida fingrarna. Fokuseringshjulet, perfekt placerat i DoubleLink Bridge, erbjuder den högsta nivån av ergonomi och kräver endast 1,4 varv från närfokus till oändlighet. Du kan enkelt och precist justera fokus även när du har handskar på. Upplev en ny nivå av enkelhet och precision med Zeiss SmartFocus.

  90% ljusttransmission

  Fånga varje ögonblick, även i mörkare miljöer, med 90% ljustransmission och ZEISS T* multicoating. Du kan tydligt och precist urskilja detaljer i skymningen och vara säker på att du inte missar någonting. Upplev en ny nivå av synklarhet och precision, oavsett väder och ljusförhållanden.

  Upplev en bekväm tittarupplevelse

  Den stora utgångspupillen gör att du snabbt och enkelt placerar ögat rätt och erbjuder en bekväm och immersiv upplevelse. Förbättrade ögonmusslor ger en ännu bättre ergonomi och en mjukare känsla mot beröringspunkten. Titta på världen på ett helt nytt sätt med ZEISS SFL-modellerna.

  ZEISS T* coating

  ZEISS T* coating är en garanti för bilder med hög kontrast som du kommer uppleva även i sämre ljusförhållanden och i skymningen. Utbehandlingen är individuellt konstruerad för varje individuel lins för att ge ett exceptionellt resultat.

  Se klart oavsett väder

  Naturen har alltid spännande saker att upptäcka - även i regnigt väder. Därför utvecklade ZEISS LotuTec®. En beläggning för kikarsikten och spotting scopes som möjliggör en klar och obehindrad vy i alla väderförhållanden.

  Våra öppettider

  Klicka här

  Få vårt nyhetsbrev!