• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service

Swarovski

Att konstant förbättra vad som är bra. Detta har varit SWAROVSKI OPTIKs ledord sedan dag ett. För dem innebär detta också att överträffa dina förväntningar och att överraska gång på gång – med precisionen i sitt hantverk, sin innovativa teknologi och omfattande service.

Vad är det som gör Swarovski så speciellt? Wilhelm Swarovski, företagets grundare och farfarsfar till dagens styrelseordförande, såg naturen som en tillflyktsort, en inspirationskälla och en experimenteringsplats för nya produkter. Han döpte den första Swarovski-kikaren till "Habicht" – det tyska ordet för "duvhök", men också namnet på en ikonisk bergstopp i de Österrikiska alperna. Den skarpsynta rovfågeln och det mäktiga berget skapar tillsammans en perfekt bild av vad som gör Swarovski Optik unikt. Omsorgsfullt förädlade produkter som alltid erbjuder det bästa inom design, funktion, ergonomi och service.


NYHET: SWAROVSKI AX VISIO 10x32

AX Visio 10x32 är en AI-integrerad handkikare där Swarovskis enastående optik möter banbrytande digital innovation. Med ett enkelt knapptryck kan kikaren snabbt identifiera fåglar och andra djur och projicera informationen direkt i synfältet. Till produkten >

SWAROVSKI OPTIK är ett familjeföretag med rötter i Tyrolen, ett vackert område som sträcker sig över delar av södra Österrike och norra Italien. Som företag ser de det som sin plikt att värna om miljön, skydda naturen och bevara biologisk mångfald.

Såhär skriver de på sin webbsida:

"The love of nature has always inspired us. What we want is for people to discover the world’s beauty with the eyes of the hawk and be able to enjoy those precious moments. The joy of observing nature enriches our life. It allows us to draw strength and inspiration from these ever so fleeting, yet unforgettable moments."

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!