• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Sony FE 14 mm f1,8 GM
Svea Checkout

Sony FE 14 mm f1,8 GM

Artikelnummer: 0207018773

Detta fasta ultravidvinkelobjektivet med stor bländare ger G Master-kvalitet i en innovativ och liten design.
Läs mer
16 990 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Modern teknik uppnår förbluffande upplösning och ger dig en underbar bokeh även vid största bländare på f/1,8. Lägg till en kvick och precis autofokus med utomordentlig rörlighet så får du ett objektiv som kan ta dig till nya perspektiv på det mesta.

Spektakulär bredbildsupplösning ända upp till f1,8
Två XA-element (extreme aspherical) i en design som uppfyller stränga G Master-krav levererar enastående upplösning genom hela skärmen ända upp till objektivets maximala bländare på f1,8. Ett Super ED- (extra låg spridning) och två ED-glaselement motverkar genomgående färgblödning för fantastisk skärpa och klarhet genom hela bilden, medan vår Nano AR Coating II effektivt minskar reflexer och skuggor.

Ultravidvinkelobjektiv med stor bländare i otroligt kompakt format
Två mycket precisa XA-element i ett innovativt optiskt G Master-designarbete med två av våra mest avancerade linjära XD-motorer, som säkerställer topprestanda i ett superkompakt objektiv på 460 gram. Ett mycket brett objektiv med stor bländare att ta med överallt och återskapa världen i nya, kreativa perspektiv.

Upplösning och kompakt bekvämlighet för magiska natthimlar
Mångsidigheten från den stora bländaren och den ultravida vinkeln ökar ännu mer tack vare det starkt välvda XA-elementet framtill, som minskar reflexer i sagittalplanet när du fotograferar stjärnhimlar och andra nattmotiv. Den maximala bländaren på f1,8 möjliggör mörkerfoto utan extremt långa slutartider, medan den kompakta storleken gör det smidigt att ta med.

Fin, mjuk bokeh i extremt bred visning
Unikt mycket brett objektiv med precisa XA-element, en 9-bladig cirkelformad bländarmekanism och perfekt hanterad aberration, vilket gör att den kan skapa snygg bakgrundsbokeh utan oönskade ringformade artefakter. Minsta närgräns är bara 0,25 m, så du kan direkt kombinera dynamiska närbildsperspektiv med vacker bokeh i expansiva bakgrunder.

Snabb, exakt och tyst AF för stillbilder och filmer
Två linjära XD-motorer (extremt dynamiska) ger den kraft som krävs för att exakt kunna positionera linsens fokusgrupper, vilket ger snabba, precisa och tysta autofokusprestanda som maximerar hastigheten för kameror med E-fattning. Tyst, lågt vibrerande autofokus är en ny fördel när man filmar i ultravidvinkel, samtidigt som rörlighet och snabb respons ger dig friheten att arbeta med valfritt objekt.

Enastående tillförlitlighet oavsett användningsområde
Det främre elementet har en flourbeläggning som står emot vatten, olja och andra föroreningar, och det har även det bakre elementet för att hålla det rent när du byter det bakre filtret. Det här ultravidvinkelobjektivet med stor bländare har damm- och fukttålig design för att maximera tillförlitligheten när du använder det utomhus under krävande förhållanden.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!