• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Svea Checkout

SONY FE 24-240mm f/3,5-6,3 OSS

Artikelnummer: 0207007925

Tack vare ett 24–240 mm 10x zoomintervall kan det här objektivet hantera många olika fotosituationer. Det är utmärkt för resor när du inte vill ha mycket bagage, för fotografering av landskap, arkitektur, porträtt och mycket annat. Du kan växla mellan vidvinkel och tele utan att byta objektiv, vilket betyder att du kan fånga fler flyktiga ögonblick. Avancerad optik minskar aberrationen och ger hög upplösning genom hela bilden, och en linjär precisionsmotor driver skärpeinställningen och ger snabba, mjuka reaktioner. Telefoto utan stativ och fotografering i svagt ljus underlättas av den inbyggda bildstabiliseringstekniken optisk SteadyShot (OSS). Modellen är också damm- och fukttålig för pålitlig hantering i tuffa miljöer.
Läs mer
10 490 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

24 mm framhäver fullformatets visuella kraft

Även om 28 mm normalt är bredaste vidvinkel för den här objektivtypen, gör det utökade intervallet till 24 mm att du kan ta mer dynamiska bilder, särskilt i fullformat.

Med 10x zoom kan du fotografera närliggande och avlägsna motiv

Med zoomintervallet på 24–240 mm kan du ta många olika typer av fotografier, med allt från natur- och landskapsbilder till arkitektoniska bilder och porträtt.

Skarpare bilder i all slags belysning

Med den inbyggda bildstabiliseringstekniken optisk SteadyShot (OSS) kan du enklare ta skarpa bilder utan stativ i zoomintervallets teleläge och i svagt ljus.

Hög tillförlitlighet i tuffa förhållanden

En damm- och fukttålig konstruktion ger tillförlitlig drift i tuffa utomhusmiljöer.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!