• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Nyheter

Nya Nikon Z 26mm f/2.8
Nyheter

Otroligt kompakt konstruktion

Med en vikt på 125 g (cirka) och en längd på bara 23,5 mm (cirka) är detta supertunna och lätta vidvinkelobjektiv med fast brännvidd perfekt för kreativ och snabb fotografering. Objektivet är så litet att det ger diskretion en helt ny innebörd. Inte ens det medföljande motljusskyddet med bajonettfattning gör det otympligt på något sätt, och skyddet kan dessutom förses med 52 mm-filter för ännu fler kreativa alternativ. Trots sin ringa storlek har detta pannkaksobjektiv en pålitlig och robust konstruktion – objektivfästet är av metall, och objektivhuset och alla rörliga delar är tätade för att skydda mot damm och vattendroppar.

Kreativitet i alla möjliga situationer

NIKKOR Z 26mm f/2,8 passar lika bra för att fotografera gatuscener som landskap, interiörer och mycket annat, vilket ger fotograferna chans att vara kreativa i alla möjliga situationer. Den breda Z-fattningen, tillsammans med en stor maximal bländare på f/2,8 ger objektivet fantastiska prestanda i svagt ljus, och fotograferna kan använda snabbare slutartider för att frysa actionfyllda ögonblick utan att offra ljusstyrkan. Vid fotografering på nära håll är fokuseringen skarp även när du har kameran så nära som 20 cm från motivet – och bokehn kan förstärkas vid korta avstånd för en konstfull bakgrundsoskärpa. Filmare och vloggare kan utnyttja objektivets breda synfält och undertryckande av svajig fokusering för att skapa snygga filmklipp; ett perfekt objektiv för allt från svepande, vida sekvenser till intervjuer med verklig närvarokänsla.

Fördelar

- Extremt kompakt och lätt vidvinkelobjektiv
- Ljusstyrka f/2,8
- Närgräns: 0,2m
- Anpassningsbar inställningsring
- 7st rundade bländarlameller
- Väderskyddad konstruktion

Levereras med

- Främre och bakre objektivlock
- Motljusskydd

Klicka här för att komma till produktens sida

Läs mer
Canon Lanserar EOS R50
Nyheter

24.2MP APS-C CMOS Sensor and DIGIC X Processor

Med en kraftfull 24,2MP APS-C CMOS-sensor och en DIGIC X-bildprocessor levererar Canon EOS R50 högupplösta bilder med imponerande och noggranna färger. Konstruerad för att fungera i en mängd olika belysningsförhållanden, erbjuder den här kameran ett flexibel ISO-omfång på 100-32000 som går att utöka till ISO 51200 för att arbeta under svåra belysningsförhållanden. Genom att använda hela sensorns bredd stöds 6K-oversampling i UHD 4K 30p, samt Full HD 1080 120p för slow motion-uppspelning. Dessutom är det nu möjligt att spela in upp till 1 timme video. Med en bildprocessor som stöder höghastighetsbildserier och högupplöst 4K-video, stöder DIGIC X även upp till 15 bps för kontinuerlig fotografering med den tysta elektroniska bländaren.

Förbättrad DUALPIXEL CMOS AF II

Med sina 651 högpresterande autofokuspunkter erbjuder det avancerade Dual Pixel CMOS AF II-systemet snabb och noggrann fokusering. Denna fasdetekterande fokusering har förbättrad objektdetektering och spårning, och kan känna igen människor, djur och fordon och automatiskt fokusera på dessa objekt samtidigt som den behåller skarp fokus under fotoserier och videoupptagningar

Sökare med 2,36 megapixel och vridbar pekskärm

Med en högupplöst sökare ser du alltid din bild med klara detaljer. Dessutom har kamera en stor 3,0" 1,62 m-dot vridbar pekskärm som ger ett intuitiv gränssnitt för att styra fokuseringspunkter, navigera menyer och granska bilder. Denna skärm är också helt vribrar för enkel användning vid arbete från höga och låga vinklar.

Avancerad A+ automatik

Upplev glädjen av kreativ fotografering med en utökad samling av auto-kompatibla scener. Avancerad A+ Assist gör det möjligt att ta fantastiska bilder även i svåra miljöer som nattvyer och bakgrundsbelysta scener. Överbelysning reduceras automatiskt så du kan fånga livfulla scener eller ljusa porträtt, och flera kontinuerliga foton tas för att skapa vackra nattbilder eller makrofotografier med en djupare skärpedjup.

Enkel för VLOGG

Med videoupptagningsfunktioner som obeskuren UHD 4K-filminspelning med hastigheter upp till 30 fps, Full-HD-filminspelning med hastigheter upp till 120 fps och Dual Pixel CMOS AF II gör R50-kameran perfekt för vloggning och skapande av videocontent. Kameran låter dig också spela in video kontinuerligt i upp till 1 timme, vilket ger dig möjlighet att sätta upp din video och fortsätta med din vlogg, podcast eller annat videoprojekt utan att behöva oroa dig för att den stannar.

Klicka här för att komma till produktens sida

Läs mer
Canon Lanserar EOS R8
Nyheter

Canon lanserar nu R8

EOS R8 - Upptäck kraften i fullformat! Denna kamera erbjuder alla kvalitetsfördelar som fullformat erbjuder och har en 24,2 megapixel CMOS-sensor som har samma upplösning som EOS R6 Mark II. Med en snabb avläsningshastighet och avancerade funktioner som reducerad rullande slutare och lågt brus vid höga ISO-tal, är EOS R8 perfekt för att fotografera i svaga ljus och för rörliga objekt. Du kommer att bli förbluffad över bildernas enastående färger, mjuka bakgrunder och skarpa framgrunder.

Med en vikt på endast 461 gram (inklusive batteri och minneskort) är EOS R8 Canons lättaste fullformatskamera i EOS R-systemet. Dess kompakta storlek (132,5 x 86,1 x 70 mm) gör det enkelt att ta med dig på språng och det har en högupplöst elektronisk sökare med 2,36 miljoner punkter. Du kan även fotografera upp till 120 bilder per sekund med ett UHS-II SD-kort. Med ett intuitivt gränssnitt, en praktisk inställningsratt och 12 lägen för stillbilder och film, kommer du att älska att använda EOS R8.

Upplev nästa generations videoinspelning med EOS R8! Med en avancerad sensor spelar den in fantastisk 4K 60p-film i full sensorbredd översamplad från 6K för skarpt och detaljrikt innehåll. Slow motion-filmer blir en enkel match med inspelning av upp till 180 bilder per sekund i Full HD. Förutom det stöder kameran Canon Log 3 med 10-bitars YCbCr 4:2:2 H.265 intern inspelning, ger ett bredare dynamiskt omfång och mer möjligheter för efterbearbetning. Du kan också välja läget HDR PQ eller HDR Movie för en ren HDMI-utgång till kompatibla enheter.

EOS R8 tar filminspelning till nästa nivå med sin funktion som kompenserar för bildvinkelförändringar när fokusavståndet justeras. Dessutom har inspelningstiden utökats till upp till 2 timmar, perfekt för vloggar och eventinspelningar.

Med Dual Pixel CMOS AF II fokusering, som är samma som i EOS R5 och EOS R6 Mark II, fokuserar du på objektet på bara 0,03 sekunder. Oavsett om du tar serier på 40 bilder per sekund eller fotograferar rörliga objekt, som djur, människor eller fordon, kan du vara säker på att du får skarpa bilder tack vare motiv-, huvud-, ansikts- och ögonigenkänning. Du har också möjlighet att välja vilket öga som ska prioriteras för ännu större kontroll. För enkel igenkänning av objekt, oavsett om det är ett djur eller ett fordon, använd den auto-inställningen som väljer objektet utifrån bildens komposition. Även i de svåraste ljusförhållandena, så svaga som -6,5 EV3, kan du fokusera på objektet med hög precision.

Med EOS R8 kan du enkelt dela dina bilder tack vare den inbyggda 2,4 GHz Wi-Fi® och Bluetooth®-anslutningen. Du kan använda appen Camera Connect med en säker anslutning via WPA/WPA2/WPA3-personlig verifiering. EOS R8 är även iOS MFI-certifierad så att du kan ladda ner direkt från din iPhone. Du kan också använda din kamera som en webbkamera med stöd för USB Video Class (UVC) och USB Audio Class (UAC). Med ett image.canon-abonnemang kan du utnyttja verktyget för bildbearbetning med neuralt nätverk, som reducerar brus och moiré-effekter och skapar JPEG- och HEIF-bilder med ett naturligt utseende.

Canon har också uppdaterat appen image.canon, för att bredda dess användning för ännu fler användare. Du kan nu njuta av Adobe® Lightroom® Movie och Corporate Support, vilket ger kompatibilitet med en mängd tjänster, inklusive Frame.io och Google Photo Accounts.

Klicka här för komma till produktsidan

Läs mer

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!